Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Machinebankwerker en- of lasser

Plaats: Den Helder
Eisen:

Omschrijving:
Voor een familiebedrijf in Den Helder zijn wij opzoek naar een machinebankwerker en/of lasser. Heb jij affiniteit met metaalbewerking en conventioneel draaien, heb je zin om als machinebankwerker en/ of lasser aan de slag te gaan? * Je werkt met kleine toleranties en exotische hoogwaardige materialen. * Je weet goed in een team te werken en de gewenste resultaten te behalen. * Je bent goed in omgang, maar kan ook (opbouwende) kritiek waarderen. * Je hebt tevens de mogelijkheid om door te groeien. Werktijd per week: * 36- 40 uur Wacht dan niet en bel of mail ons.

Info: 072-5718333/06-11392209

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Pedagogisch medewerker

Plaats: Heerhugowaard
Eisen: Afgeronde MBO 3 Pedagogisch Medewerker of MBO 4 Onderwijsassistent

Omschrijving:
Aan de slag in de kinderopvang, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal? Als Pedagogisch medewerker kinderopvang vervul je een belangrijke rol bij de ontwikkeling van kinderen. Je begeleidt groepen kinderen van 0 tot en met 12 jaar in een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal. Dus van baby's en peuters tot kleuters en schoolgaande kinderen. Je bent creatief en bedenkt de activiteiten en de dag invulling voor de kinderen. Je zorgt ervoor dat de activiteiten passen bij de leeftijd en de vaardigheden van de kinderen. Je weet hoe kinderen zich gedragen en ontwikkelen en waarom. In overleg worden je werkuren / dagen bepaald afhankelijk van je beschikbaarheid.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

(Hulp)monteur elektromonteur

Plaats: Hengelo
Eisen: Technisch, ervaring met montage en elektrotechniek

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar hardwerkende, handige medewerkers. Je zult werkzaam zijn als hulpmonteur zonnepanelen en WTW Systemen. Je bent werkzaam in de regio Twente. Ben jij een aanpakker en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Neem dan direct contact met ons op! Met je collega(s) realiseer jij dagelijks mooie projecten, voornamelijk bij mensen thuis. Je bent een teamplayer en vindt buiten werken geweldig en je hebt geen last van hoogtevrees dan is dit een hele toffe baan met super leuke collega's! Zij moeten op je kunnen bouwen, dat betekent dat je (soms) hard wilt werken, betrouwbaar bent en je vak als zonnepanelen installateur serieus neemt. Jij bent immers het visitekaartje van het bedrijf en daar willen wij trots op zijn. Communicatie met je collega's en met de klanten waar je dagelijks mee te maken hebt is heel belangrijk. Als installateur in de zonnepanelen ga je op pad en krijg je een bedrijf bus ter beschikking om met collega de panelen te monteren en de elektricien die de meterkast voor zijn rekening neemt. Dit alles vindt hoofdzakelijk plaats in de particuliere sector dus elke dag maak je weer een mensen blij wat enorm veel voldoening geeft.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Commercieel medewerker

Plaats: Heerhugowaard
Eisen: Commercieel, proactief en flexibel

Omschrijving:
Krijg jij energie van diversiteit in je werk en bouw je graag mee aan de toekomst van anderen? Vind jij het leuk om dagelijks contact te hebben met werkzoekende en daarbij gemakkelijk en professioneel te kunnen communiceren op verschillende niveaus, kom ons team versterken als commercieel medewerker ! Na het vinden van een passende kandidaten, bespreek je dit met collega's die onze klanten contacten. Ook beantwoord je vragen van werkende kandidaten en krijg je van 2 collega's (soms op afstand) ondersteuning. Soms gaat het werk eenvoudig en snel, maar soms ook moeizaam waarbij jezelf blijft doorzetten toch resultaat te zien.

Info: 072-5718333/06-11392209

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1