Home Wie zijn wij Werkzoekende Werkgever Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Kraanmachinist

Plaats: Castricum
Eisen:

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever in omgeving Castricum zijn wij op zoek naar een ervaren kraanmachinist. Je hebt een ruime ervaring op de kraan en dient ter ondersteuning van een correcte uitvoering van de werkopdrachten. Functie eisen: - Je werkt volgens de richtlijnen zoals deze zijn beschreven in het kwaliteitshandboek en het VGM. - Bedienen van de kraan met inachtneming van de vereiste veiligheid- en onderhoudseisen. - Juiste wijze gebruiken, schoonhouden en zover mogelijk onderhouden van de aan hem toegewezen materieel. - Controleren en beheren van het kraanboek. - Aantoonbare ervaring in loonwerk. - Geldig VCA certificaat. Mail je CV en korte motivatie naar heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl t.a.v. Rob ter Burg

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl /072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Commercieel medewerker binnendienst

Plaats: Wognum
Eisen: Opleidingsniveau MBO, MBO+, richting handel, communicatie of economie, Rijbewijs B en eigen vervoer

Omschrijving:
Wij zijn per direct opzoek naar een commercieel ingestelde planner. Als efficiŽnte planner ben je actief met het ad hoc inplannen en voorbereiden van de planning van personeel. Als inhouse intercedente / commercieel medewerker heb je een goed beeld van de dagelijkse werkzaamheden en onderhoudt nauw contact met de klant en het personeel zowel aan de telefoon als persoonlijk. Je vindt het een uitdaging om analytisch te werken en contact te onderhouden met de in- en externe klanten. Je ziet personeel en klant als een centraal doel. Je kunt hierbij voortreffelijk bemiddelen tussen verschillende belangen. Je hebt voornamelijk contact met de klant, de werknemers. Je hebt er plezier in om de juiste poppetjes op de juiste plek te zetten en om dit administratief correct te verwerken in onze eigen planningstool. Daarnaast voer je diverse administratieve taken uit, zoals o.a. de verzuimregistratie, het maken van arbeidsovereenkomsten, aanleveren van gegevens voor loonbetaling en facturatie, en vervul je een belangrijke rol in de processen van Werving & Selectie. Ondertussen weet je moeiteloos te schakelen tussen van alles wat er reilt en zeilt. - Jij ervaart geen schroom met bellen. - Je denkt logisch na en bent analytisch. - Je beschikt over sterke commerciŽle en communicatieve vaardigheden. - Ondernemende instelling met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Wat bieden wij: - Een bijzonder diverse en uitdagende functie bij een fijn - Noord-hollands bedrijf - Zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid Bent u deze persoon? Neem dan contact met ons op!

Info: Tessa Schrage ( 0223-683586 / denhelder@intercessieuitzendburo.nl)

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Gevelreiniger

Plaats: Randstad
Eisen: Geldig VCA, Rijbewijs B.

Omschrijving:
Onze opdrachtgever is dagelijks bezig met gevelrenovatie/gevelrestauratie. Daarnaast is zij actief in het verzorgen van steigervoorzieningen, het plaatsen van renovatieankers en het aanbrengen van coatings op gevels. Wij zoeken per direct ervaren gevelreinigers die weten wat het is om te (zand)stralen, af te spuiten, voegwerk uit te hakken of te verwijderen, te slijpen en uittanden en die stenen kan repareren. Kun je daarnaast ook voegen is dat een pre. Wij zoeken zowel in de regio's Rotterdam, Utrecht als Amsterdam. Onze opdrachtgever bied uitdagende projecten, een uitstekende werksfeer en is groeiende!

Info: Tessa Schrage ( 0223-683586/ denhelder@intercessieuitzendburo.nl )

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

( Bouw)Timmerman

Plaats: Arnhem
Eisen: Geldig VCA, Rijbewijs B.

Omschrijving:
Voor een allround bouwbedrijf zijn wij opzoek naar ervaren timmermannen. Vind je het leuk om werkzaam te zijn op diverse projecten waarbij geen dag hetzelfde is. Dan ben je weer bezig met renovatie werk en de andere dag richt je je op een uit- verbouw of ben je bezig op een nieuwbouw project. Ken je alle aspecten van het timmer vak en wil je werken in een leuk team met een informele werksfeer, dan nodig ik je uit om te reageren. Onze klant kan werk garanderen voor minimaal een jaar en krijgt het steeds drukker waarbij zicht is op verlening.

Info: Tessa Schrage ( 0223-683586/ denhelder@intercessieuitzendburo.nl )

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Grondwerker (GWW)

Plaats: Hilversum
Eisen: Geldig VCA, Rijbewijs B.

Omschrijving:
Voor onze klant met diverse leuke projecten zijn wij opzoek naar (vakbekwame) grondwerkers. Vind jij het leuk om te werken op diverse projecten waarbij geen dag hetzelfde is en je aan het eind van de dag het resultaat kan zien van jou werk. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals onder andere grond- en straatwerk, kabels en leidingen leggen, meten en uitzetten en riolering aanleggen. Ben je een grondwerker met ruime ervaring in het grondwerk en weet je wat het is om met kleine grondverzetmachines te werken. Dan zien wij graag jou reactie tegemoet. Onze klant heeft steeds meer projecten en garandeert werk voor langere tijd.

Info: Tessa Schrage ( 0223-683586/ denhelder@intercessieuitzendburo.nl )

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 |14 |15 |16