Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Schoonmaker kantorenpand

Plaats: Heerhugowaard
Eisen:

Omschrijving:
Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste en representatieve schoonmaker voor een kantoorpand in Heerhugowaard. Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre. Je zult deel uitmaken van een groep hardwerkende & enthousiaste schoonmakers. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 17.30u tot 19.30u en deze parttime baan is per direct beschikbaar. Bent u / Ben jij de juiste kandidaat en houd je van schoonmaken? Reageer dan op deze vacature en wie weet kun je volgende week al beginnen.

Info:

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Interieurverzorger/schoonmaak

Plaats: Den Helder/Texel
Eisen:

Omschrijving:
Kom jij ons team versterken! Per direct zijn wij op zoek naar schoonmakers voor 10 tot 15 uur in de week die het gehele jaar beschikbaar zijn( het betreft dus geen seizoenswerk). Naast de gebruikelijke schoonmaakwerkzaamheden ( vakantiewoningen), controleer je de inventaris. Je lost zelfstandig problemen op of maakt hier melding van bij de eindverantwoordelijke. Ben je op zoek naar een leuke baan in een enthousiast en divers team, reageer dan nu!

Info:

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Productiemedwerker

Plaats: Wognum
Eisen:

Omschrijving:
Houd jij ervan om de handen uit de mouwen te steken? Dan is deze baan wat voor jou! Wij zijn op zoek naar productiemedewerkers in Wognum. In een enthousiast team zorgen jullie voor het soepel verlopen van de productielijn. De werkzaamheden bestaan o.a. uit sorteren, verpakken en stickeren van goederen en het opbouwen en vullen van reclamedisplays voor in supermarkten. - Je bent gemotiveerd en flexibel inzetbaar. - Je werkt netjes en accuraat. – Een teamplayer. - Hands- on mentaliteit. - Je woont in de omgeving Hoorn - Wognum of de Noordkop. Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie, mail dan je CV naar tender@intercessieuitzendburo.nl, natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken 0229-579901.

Info:

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Autopoetser

Plaats: Almere
Eisen:

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever uit Almere zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste, hardwerkende collega's die op zoek zijn naar een baan bij een autopoets bedrijf. De werkzaamheden omvatten het verwijderen van stickers van auto's en het oppoetsen hiervan. Je werkt van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Het bedrijf heeft een informele, prettige werksfeer. Ben jij degene die wij zoeken, neem dan snel contact met ons op! 072-5718333

Info:

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Werkplaatstimmerman

Plaats: Heerhugowaard
Eisen:

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever uit Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een handige, hardwerkende werkplaatstimmerman, die graag de handen uit de mouwen steekt. Als werkplaatstimmerman werk je in een team van professionele collega’s aan het productieproces van o.a. kozijnen, schuifpuien en vouwwanden. Er wordt uitsluitend gewerkt met duurzame en kwalitieve producten, voor het beste resultaat. Onze opdrachtgever bestaat dan ook al 40 jaar! Je bent beschikbaar vanaf 27 augustus en je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag voor 37,5 uur per week. Ervaring is een pre. Ben jij de werkplaats timmerman die wij zoeken? Bel of mail ons dan meteen.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 |14