Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Schoonmaker apotheek

Plaats: Langedijk
Eisen: Ervaring

Omschrijving:
Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste en representatieve schoonmaker(ster) voor een apotheek in Langedijk. Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre. Je zult, na een korte inwerkperiode, zelfstandig aan het werk gaan. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 17.45u tot 19.15u. Deze parttime baan is per direct beschikbaar. Bent u / Ben jij de juiste kandidaat en houd je van schoonmaken? Reageer dan op deze vacature en wie weet kun je volgende week al beginnen!

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Schoonmaak medewerkers

Plaats: Den Helder
Eisen:

Omschrijving:
Voor de maandagen en/of vrijdagen zijn wij op zoek naar schoonmaak medewerkers/ interieurverzorgers. Je draagt bij aan de totaalbeleving van de gasten op het vakantie park. Een warm welkom in een schone accommodatie is hierbij essentieel. Ben je nauwkeurig en netjes, op de maandagen en vrijdagen beschikbaar en weet je van aanpakken? Neem dan contact met ons op! Wij bieden je een fijne werkplek, leuke collega's en een goed salaris. Bereikbaar op telefoonnummer 0223-683586 of denhelder@intercessieuitzendburo.nl

Info:

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Administratief medewerker

Plaats: Den Helder
Eisen: Basiskennis boekhouden

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever die landelijk opereert maar een vestiging in Den Helder heeft zijn wij op zoek naar een administratief medewerker (m/v) die de basiskennis boekhouden heeft. Het betreft een fulltime baan. De werkzaamheden bestaan uit: - Offertes maken middels snelstart - Calculaties maken - Boekhouding Het kan ook voorkomen dat je de weg op gaat om bij een klus te gaan meten, waarna je meteen een calculatie kunt maken. In het bezit van een rijbewijs is een pre.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Bedienings medewerker

Plaats: Bergen
Eisen:

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever uit Bergen (Noord Holland) zijn wij op zoek naar spontane medewerkers in de bediening. Ben jij op zoek naar een leuke baan, of als vakantiewerk, bij een horecagelegenheid in Bergen dan zijn we op zoek naar jou! Kun jij overweg met een dienblad? Ben je vriendelijk tegen de gasten en ben je redelijk flexibel? Neem dan contact met ons op. Zowel parttime als fulltime medewerkers bediening kunnen zich aanmelden. Het betreft een baan die per direct inzetbaar is.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

hulpmonteur vloerverwarming

Plaats: Den Helder
Eisen:

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar handige handjes die in het bezit zijn van hun (geldige VCA) Onze opdrachtgever legt vloerverwarmingen aan in Noord-Holland, Friesland, Groningen. Wij zoeken: - een handig persoon - Hardwerkend - Geldig VCA certificaat Je werkzaamheden als hulpmonteur vloerverwarming doe je altijd samen met een monteur. Het is geen moeilijk werk. De werkzaamheden starten ongeacht waar het is om 07:00 uur. Rond de klok van 14:00 uur a 15:00 uur ben je over het algemeen weer thuis. De werkzaamheden zijn op fulltime basis. Mocht je part time willen dan is dit in overleg. Je zult altijd vertrekken vanuit Den Helder naar de klus.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 |14