Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route Vacatures > Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 
 

26 Febr. 2015 - Blog - Gastvrij

Met een grote nieuwe schoonmaak opdrachtgever in Den Helder, meer vrije plekken bij vaste relaties in het schilderwerk, logistiek en productie èn diverse specialistische vacatures, zijn we lekker druk hier bij Intercessie. Te midden van al die drukte worden we ook nog eens grondig gecontroleerd door de ABU en voor ons NEN-certficaat. Een goede zaak, al met al.

Voor de Intercessie intercedenten betekent deze groeiende markt meer werkplezier. We doen immers niets liever dan werkzoekenden blij te maken met een nieuwe baan. Dat lukt vaker en vaker! En het ontzorgen van onze opdrachtgevers zit ons in de genen. Hoe leuk is het dan, om te horen dat werkzoekenden meermaals aangeven dat ze bij ons tenminste seriéus genomen worden?

Wij hechten dan ook veel waarde aan een gastvrije ontvangst en een pragmatische aanpak. Wanneer een werkzoekende zich bij ons meldt, bepalen wij de succeskans en de strategie. Omdat we door de drukte onze tijd selectief moeten uitgeven pakken we werkzoekenden aan met potentie tot plaatsing; ongeacht leeftijd, ervaring of diploma’s. Wanneer we kansen ruiken gaan we er vol voor. Zien we minder kans zien op succes, dan zijn we altijd duidelijk daarover. Dit alles om te voorkomen dat het verwachtingspatroon andere kansen voor u belemmert.

Maar dit alles doen we wel menselijk. Wij bekijken al-tijd, op onze kantoren, het CV en situatie met aandacht. En ondertussen een lekker kopje koffie. Kom gerust eens langs!<<< Overzicht