Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route Vacatures > Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 
 

18 Mei 2012 - ARCHIEFSELECTIE: Nieuw kantoorpand voor vestiging Heerhugowaard!

Na jaren ang met plezier in het (oude) centrum van Heerhugowaard te zijn gevestigd, heeft Intercessie besloten om te verhuizen naar een nieuwe (beter bereikbare) locatie in de gemeente Heerhugowaard.

Vanaf 1 juni 2012  zullen wij gevestigd zijn op Stationsplein 22 te Heerhugowaard.  Ons nieuwe pand is gelegen tegenover NS station Heerhugowaard.

De nieuwe locatie heeft een klantvriendelijke en open uitstraling en is tevens nog makkelijker bereikbaar voor werkzoekende. Zowel per OV als per auto is de vestiging prima bereikbaar. Ook is er ruim parkeergelegenheid.

Vanaf 1 juni 2012 zal onze nieuwe vestiging in gebruik worden genomen. Uiteraard bent u ook daar weer van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen voor informatie over een vacature   en/of inschrijving. De openningstijden als mede het huidige telefoonnummer zullen gehandhaafd blijven.

Gedurende de verhuizing in de maand Mei, blijft het kantoor op het Raadhuisplein 44 gewoon open en blijft ons telefoonnummer ongewijzigd (072-5718333)<<< Overzicht