Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Verzorgende Verzorgende IG Verpleegkundige

Plaats: Alkmaar
Eisen: diploma Verzorgende, Verzorgende IG, Verpleegkundige

Omschrijving:
Voor een zorginstelling zijn wij op zoek naar zorgverleners die een optimaal niveau van functionele automie en kwaliteit van leven van de zorgvrager kunnen realiseren, zoals de zorgvrager die ervaart of wenst te ervaren op het gebied van gezondheid, woon/leefomgeving, participatie en welbevinden. Je komt te werken in een werkomgeving met enthousiaste, betrokken en ervaren collega’s. Ben jij gediplomeerd Verzorgende/Verzorgende-IG of Verpleegkundige dan komen wij graag in contact met jou. Wij nodigen je dan graag uit om telefonisch contact met ons op te nemen of je cv naar ons te mailen.

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl of 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Chauffeur Bakwagen

Plaats: Zaandam
Eisen: Rijbewijs C

Omschrijving:
Onze opdrachtgever is een internationaal opererende transporteur. Niet alleen transporteren zij met trailers stukgoed, ook bezorgen zij allerlei medische producten. Dit gebeurt met zowel bakwagens als bestelauto's. Deze gevoelige lading vraagt gevoelige kandidaat chauffeurs. Chauffeurs die weten hoe ze in precaire (prive-)situaties, zoals die zich soms voordoen, moeten opstellen. Daarnaast dient de chauffeur toch ook het besef te hebben dat ook het volgende pakketje wel op tijd en veilig moet worden afgeleverd. Ben jij die frisse, empathische chauffeur met een hoog EQ? En ben je per direct beschikbaar? Geef ons eens een belletje en misschien start je morgen je nieuwe vaste baan!

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Monteur Hydrauliek en Pneumatiek

Plaats: Alphen aan den Rijn e.o.
Eisen:

Omschrijving:
Voor een relatie waar vakmanschap, betrouwbaarheid, innovatie en veiligheid hoog in het vaandel staat, zoeken wij een Monteur Hydrauliek en Pneumatiek die storingen in de mechanische wereld kan verhelpen. In deze functie is het belangrijk dat jij als nieuwe collega elektroschema’s kan lezen, en bekend bent met hydraulische en pneumatische systemen. Mocht je kunnen lassen en heb je al eerder storingen opgelost van verreikers dan is dit een pré. Ook het nemen van de verantwoordelijkheid voor de inkoop van materialen behoort tot de werkzaamheden. Een vereiste is dat je (fulltime) flexibel bent en bezit over een rijbewijs B, BE en een vrachtwagen rijbewijs (code 95 is niet verplicht). De kandidaat die wij zoeken is computervaardig (Windows) en kan probleemoplossend en zelfstandig werken. Aangezien er dagelijks veel klantcontact zal zijn, is het van belang dat je over goede communicatieve (Nederlands/Engels) en sociale vaardigheden beschikt. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in jouw loopbaan en beschik jij over het bovenstaande profiel, dan ontvangen wij graag jouw cv!

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Heftruckmonteur

Plaats: Regio Rotterdam
Eisen:

Omschrijving:
Weet jij hoe je storingen uitleest bij een Heftruck? En kun je die creatief en kostenbewust verhelpen? En heb je kennis van hydrauliek en pneumatiek? Heb je ook nog een LTS of MTS opleiding gevolgd en heb je ervaring als servicemonteur? Dan zoeken wij jou! Wat bieden we: een fijne baan als Servicemonteur Heftrucks in de regio Rotterdam bij een zeer gerenommeerd bedrijf. Interesse? Neem dan snel contact met ons op.

Info: 0725718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Kraanmachinist Toren

Plaats: Regio Heerhugowaard
Eisen: TCTV Certificaat, VCA

Omschrijving:
Wij zoeken per direct een kraanmachinist die bekend is met de torenkraan en/of de telescoopkraan. Je hebt hier ruime ervaring mee en dient ter ondersteuning van een correcte uitvoering van de werkopdrachten. Je werkt volgens de richtlijnen zoals deze zijn beschreven in het kwaliteitshandboek en het VGM. Dus: het bedienen van de kraan met inachtneming van de vereiste veiligheids- en onderhoudseisen. Daarbij hoort onder meer het controleren en beheren van het kraanboek, het lokaliseren van storingen aan de kraan en deze zo mogelijk zelfstandig oplossen. Heb jij aantoonbare ervaring in vergelijkbare functie? Heb je rijbewijs BCE en geldig VCA certificaat? En vooral: wil je werken in een gemotiveerd team met enthousiaste collega's? Dan zien we graag jouw CV tegemoet!

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 | 9 |10 |11 |12 |13 |14 |15 |16 |17