Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Loodgieter

Plaats: Uitgeest
Eisen: MBO Installatietechniek evt. aangevuld met elektra certificaten

Omschrijving:
Voor een familiebedrijf met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen zijn wij per direct op zoek naar een Allround Loodgieter die maatwerk kan leveren bij het installeren van badkamers voor particulieren. De kandidaat die wij zoeken kan zelfstandig en probleemoplossend werken. Aangezien je veel met klanten in contact zal zijn, is het van belang dat je over goede communicatieve en sociale vaardigheden beschikt. Hiernaast ben je in het bezit van een rijbewijs B. Ben jij de aangewezen persoon die wij zoeken dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen!

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl/072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Dakwerker (schoorstenen)

Plaats: Noord-Scharwoude
Eisen: Ervaring met lood vervangen in en rondom schoorstenen

Omschrijving:
Voor een vaste relatie zijn wij per direct op zoek naar dakwerkspecialisten die evraring hebben met het vervangen van lood in en rondom schoorstenen. Mocht je deze specialisatie de baas zijn willen wij graag jouw baas worden door je op een langdurig project in Noord-Scharwoude als zelfstandig werkende in te zetten. Wij hopen van je te horen!

Info: 0725718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Offsetdrukker

Plaats: Omg. Heerhugowaard
Eisen: Minimaal 5 jaar ervaring

Omschrijving:
Heb jij ervaring met als kunst offsetdruk? En ben je per direct beschikbaar? En kun je toevallig ook nog lamineren en eventueel stansen/snijden? Dan hebben wij een zeer interessante mogelijkheid voor je. Deze drukkerij in de omgeving van Heerhugowaard is op zoek naar jou. Neem snel contact op bij interesse, dan vertellen we je er alles over. heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

Info: 0725718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Electromonteur

Plaats: Regio Noord-Holland
Eisen: MEI, (E)MSI, VCA + eigen vervoer

Omschrijving:
Een van onze relaties, een gerenommeerd elektrotechnisch bedrijf, is op zoek naar ervaren en elektromonteurs / monteurs sterkstroominstallaties. Heb je een AMSI, MSI of MEI opleiding afgerond en beschik je over enige jaren relevante ervaring dan kunnen we je wellicht aan een baan helpen bij een dynamisch bedrijf dat klussen heeft in de straal Den Helder, Schiphol, Haarlem. Daarbij kun je al denken aan kabelgoten werk (binnen en buiten) maar vooral aan uitdagen installatieklussen zowel in de utiliteit als in de industrie. Afhankelijk van je vaardigheden kun je ingezet worden op een voor jou passende klus. Heb je interesse en beschik je over eigen vervoer? Reageer dan direct via heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl.

Info: 0725718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Steigerbouwer

Plaats: Hele randstad
Eisen: VCA, Steigerpas A, mogelijkheid op verzamelpunt te komen

Omschrijving:
Of het nu aluminium of stalen steigers zijn waar je mee hebt gewerkt en of je nu ervaring hebt met vooral Layher of Blitz steigers, als je goed en veilig kunt bouwen dan hebben wij zeer diverse mogelijkheden voor je om aan de slag te gaan als steigerbouwer. We werken samen met diverse gerenommeerde steigebouwbedrijven in heel Nederland zodat er voor jou als professional altijd wel een interessante optie is. Dus zoek je werk in de steigerbouw? Heb je VCA (en steigerpas) en ben je in gelegenheid op een verzamelpunt bij het magazijn te komen en heb je behoefte aan een leuke baan met dito salaris? Twijfel niet en laat Intercessie jou helpen!

Info: 0725718333 of heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 | 8 |9 |10 |11 |12 |13 |14 |15