Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Heftruckmonteur

Plaats: Regio Rotterdam
Eisen:

Omschrijving:
Weet jij hoe je storingen uitleest bij een Heftruck? En kun je die creatief en kostenbewust verhelpen? En heb je kennis van hydrauliek en pneumatiek? Heb je ook nog een LTS of MTS opleiding gevolgd en heb je ervaring als servicemonteur? Dan zoeken wij jou! Wat bieden we: een fijne baan als Servicemonteur Heftrucks in de regio Rotterdam bij een zeer gerenommeerd bedrijf. Interesse? Neem dan snel contact met ons op.

Info: 0725718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Kraanmachinist Toren

Plaats: Regio Heerhugowaard
Eisen: TCTV Certificaat, VCA

Omschrijving:
Wij zoeken per direct een kraanmachinist die bekend is met de torenkraan en/of de telescoopkraan. Je hebt hier ruime ervaring mee en dient ter ondersteuning van een correcte uitvoering van de werkopdrachten. Je werkt volgens de richtlijnen zoals deze zijn beschreven in het kwaliteitshandboek en het VGM. Dus: het bedienen van de kraan met inachtneming van de vereiste veiligheids- en onderhoudseisen. Daarbij hoort onder meer het controleren en beheren van het kraanboek, het lokaliseren van storingen aan de kraan en deze zo mogelijk zelfstandig oplossen. Heb jij aantoonbare ervaring in vergelijkbare functie? Heb je rijbewijs BCE en geldig VCA certificaat? En vooral: wil je werken in een gemotiveerd team met enthousiaste collega's? Dan zien we graag jouw CV tegemoet!

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Autospuiter

Plaats: Regio Alkmaar
Eisen: MBO

Omschrijving:
Voor een relatie in de regio van Alkmaar zijn wij op zoek naar een Autospuiter. Als Autospuiter ben je bezig met het voorbewerken van ondergronden en het aanbrengen van aflaksystemen. Verder hou jij je bezig met het kitten en het aanmaken van beschermingsmaterialen. Ook het herstellen van kleine lakschades behoort tot de werkzaamheden. Beschik je over een afgeronde opleiding als Autospuiter met enige aantoonbare werkervaring en heb je oog voor kwaliteit, ben je flexibel, zelfstandig en heb je een dosis doorzettingsvermogen? Reageer dan snel!

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl /072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Transportplanner

Plaats: Regio Noord-Holland
Eisen: MBO

Omschrijving:
Wij zijn op zoek naar een Transportplanner voor een bedrijf in de regio Noord-Holland. Ben jij iemand die goed kan plannen en heb je MBO niveau? Ben je bovendien bekend met MS Office en TMS systemen? Ben je nauwkeurig en heb je een flexibele/positieve instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wanneer je ge´nteresseerd bent en voldoet aan bovenstaande functie-eisen en het persoonlijke profiel stuur dan jouw cv naar ons toe of neem telefonisch contact met ons op. Wij horen graag van je.

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl/072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Loodgieter

Plaats: Uitgeest
Eisen: MBO Installatietechniek evt. aangevuld met elektra certificaten

Omschrijving:
Voor een familiebedrijf met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen zijn wij per direct op zoek naar een Allround Loodgieter die maatwerk kan leveren bij het installeren van badkamers voor particulieren. De kandidaat die wij zoeken kan zelfstandig en probleemoplossend werken. Aangezien je veel met klanten in contact zal zijn, is het van belang dat je over goede communicatieve en sociale vaardigheden beschikt. Hiernaast ben je in het bezit van een rijbewijs B. Ben jij de aangewezen persoon die wij zoeken dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen!

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl/072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 |6 | 7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 |14 |15