Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Vrachtwagenchauffeur

Plaats: Utrecht
Eisen: Rijbewijs CE, code 95

Omschrijving:
Voor een mooie relatie van ons in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Vrachtwagenchauffeur. Ben jij een Vrachtwagenchauffeur in hart en nieren en heb je het doorzettingsvermogen om de goederen of stoffen op het afgesproken tijdstip veilig bij de klant te leveren dan zijn wij op zoek naar jou! De kandidaat moet in het bezit zijn van een rijbewijs CE en code 95. Hiernaast is het van belang dat je stressbestendig, enthousiast, gemotiveerd, collegiaal en klant- en servicegericht bent. Wil je een andere leuke uitdaging aangaan in je loopbaan en voldoe je aan het gestelde profiel neem dan vandaag nog contact met ons op. We horen graag van je.

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl of 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Chauffeur Bakwagen

Plaats: Zaandam
Eisen: Rijbewijs C

Omschrijving:
Onze opdrachtgever is een internationaal opererende transporteur. Niet alleen transporteren zij met trailers stukgoed, ook bezorgen zij allerlei medische producten. Dit gebeurt met zowel bakwagens als bestelauto's. Deze gevoelige lading vraagt gevoelige kandidaat chauffeurs. Chauffeurs die weten hoe ze in precaire (prive-)situaties, zoals die zich soms voordoen, moeten opstellen. Daarnaast dient de chauffeur toch ook het besef te hebben dat ook het volgende pakketje wel op tijd en veilig moet worden afgeleverd. Ben jij die frisse, empathische chauffeur met een hoog EQ? En ben je per direct beschikbaar? Geef ons eens een belletje en misschien start je morgen je nieuwe vaste baan!

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Heftruckmonteur

Plaats: Regio Rotterdam
Eisen:

Omschrijving:
Weet jij hoe je storingen uitleest bij een Heftruck? En kun je die creatief en kostenbewust verhelpen? En heb je kennis van hydrauliek en pneumatiek? Heb je ook nog een LTS of MTS opleiding gevolgd en heb je ervaring als servicemonteur? Dan zoeken wij jou! Wat bieden we: een fijne baan als Servicemonteur Heftrucks in de regio Rotterdam bij een zeer gerenommeerd bedrijf. Interesse? Neem dan snel contact met ons op.

Info: 0725718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Autospuiter

Plaats: Regio Alkmaar
Eisen: MBO

Omschrijving:
Voor een relatie in de regio van Alkmaar zijn wij op zoek naar een Autospuiter. Als Autospuiter ben je bezig met het voorbewerken van ondergronden en het aanbrengen van aflaksystemen. Verder hou jij je bezig met het kitten en het aanmaken van beschermingsmaterialen. Ook het herstellen van kleine lakschades behoort tot de werkzaamheden. Beschik je over een afgeronde opleiding als Autospuiter met enige aantoonbare werkervaring en heb je oog voor kwaliteit, ben je flexibel, zelfstandig en heb je een dosis doorzettingsvermogen? Reageer dan snel!

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl /072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Transportplanner

Plaats: Regio Noord-Holland
Eisen: MBO

Omschrijving:
Wij zijn op zoek naar een Transportplanner voor een bedrijf in de regio Noord-Holland. Ben jij iemand die goed kan plannen en heb je MBO niveau? Ben je bovendien bekend met MS Office en TMS systemen? Ben je nauwkeurig en heb je een flexibele/positieve instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wanneer je ge´nteresseerd bent en voldoet aan bovenstaande functie-eisen en het persoonlijke profiel stuur dan jouw cv naar ons toe of neem telefonisch contact met ons op. Wij horen graag van je.

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl/072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 |6 | 7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 |14 |15