Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Schoonmaker kantorenpand

Plaats: Alkmaar
Eisen:

Omschrijving:
Wij zijn voor een van onze vaste relaties op zoek naar een enthousiaste en representatieve schoonmaker(ster) voor een kantorenpand in Alkmaar. Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre. Je zult, na een korte inwerkperiode, zelfstandig aan het werk gaan. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 17.15u tot 19.00u. Deze parttime baan is per direct beschikbaar. Bent u / Ben jij de juiste kandidaat en houd je van schoonmaken? Reageer dan op deze vacature en wie weet kun je volgende week al beginnen!

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Autopoetser

Plaats: Almere
Eisen:

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever uit Almere zijn wij per direct op zoek naar autopoetser. De autopoetser dient enthousiast, hardwerkend en collegiaal te zijn. De werkzaamheden omvatten het verwijderen van stickers van auto's en het oppoetsen hiervan. Je werkt van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Het bedrijf heeft een informele, prettige werksfeer. Ben jij degene die wij zoeken, neem dan snel contact met ons op!

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Productiemedewerker Poedercoatbedrijf

Plaats: Heerhugowaard
Eisen:

Omschrijving:
Wil jij graag aan het werk als productiemedewerker, ben je een echte aanpakker en handig met computers? Dan is dit de baan voor jou! Als productiemedewerker ben je met een team van collega's verantwoordelijk voor het zorgvuldig klaarzetten van metalen objecten zodat deze voorzien kunnen worden van een (poeder)coating. Daarnaast verzorg je allerlei voorkomende werkzaamheden die dit proces mogelijk maken. Kortom, een leuke en afwisselende baan, in een leuk team, voor een gedreven productiemedewerker! Wij vragen - een 'doener' mentaliteit - een flexibele instelling wat betreft werkdagen (maandag t/m vrijdag, starten om 6.00u, 7.00u, 8.00u of 9.00u) - woonachtig in Heerhugowaard of nabije omgeving. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste productiemedewerker, die snel kan starten om zijn/haar collega's te helpen! Neem dan contact met ons op!

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Schoonmaker scholen

Plaats: Oudorp
Eisen:

Omschrijving:
Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste en representatieve schoonmaker voor een School in Oudorp. Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre. Je zult zelfstandig aan het werk gaan. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag, van 16.00u tot 19.00u. Deze parttime baan is per direct beschikbaar. Bent u / Ben jij de juiste kandidaat en houd je van schoonmaken? Reageer dan op deze vacature en wij regelen een gesprek voor je!

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Schoonmaker kantorenpand

Plaats: Heerhugowaard
Eisen:

Omschrijving:
Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste en representatieve schoonmaker voor een kantorenpand op de Zandhorst, te Heerhugowaard. Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre. Je zult deel uitmaken van een groep hardwerkende & enthousiaste schoonmakers. De werkdagen zijn op dinsdag en donderdag, van 17.30u tot 19.00u. Deze parttime baan is per direct beschikbaar. Bent u / Ben jij de juiste kandidaat en houd je van schoonmaken? Reageer dan op deze vacature en wie weet kun je volgende week al beginnen!

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 |6 | 7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 |14