Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Administratief medewerker

Plaats: Den Helder
Eisen: Basiskennis boekhouden

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever die landelijk opereert maar een vestiging in Den Helder heeft zijn wij op zoek naar een administratief medewerker (m/v) die de basiskennis boekhouden heeft. Het betreft een fulltime baan. De werkzaamheden bestaan uit: - Offertes maken middels snelstart - Calculaties maken - Boekhouding Het kan ook voorkomen dat je de weg op gaat om bij een klus te gaan meten, waarna je meteen een calculatie kunt maken. In het bezit van een rijbewijs is een pre.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Bedienings medewerker

Plaats: Bergen
Eisen:

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever uit Bergen (Noord Holland) zijn wij op zoek naar spontane medewerkers in de bediening. Ben jij op zoek naar een leuke baan, of als vakantiewerk, bij een horecagelegenheid in Bergen dan zijn we op zoek naar jou! Kun jij overweg met een dienblad? Ben je vriendelijk tegen de gasten en ben je redelijk flexibel? Neem dan contact met ons op. Zowel parttime als fulltime medewerkers bediening kunnen zich aanmelden. Het betreft een baan die per direct inzetbaar is.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Commercieel Medewerker

Plaats: Heerhugowaard
Eisen:

Omschrijving:
In een zeer concurrerende uitzendmarkt is het geven van boven verwachte zorg en aandacht richting zowel klant als werkzoekende een onderscheidende factor. Intercessie Uitzendorganisatie is een no-nonsense organisatie die tracht het verschil te maken via persoonlijke touch. Al meer dan vijfentwintig jaar bemiddelen wij snel en pragmatisch in diverse branches. Wij werken doelgericht, voeren een decentraal beleid en zijn actief in diverse branches variërend van logistiek tot bouw & techniek, tot horeca. Ter versterking van ons team op verschillende locaties zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. De rol is te vergelijken met die van een spin in het web. Te midden de kerntaken recruitment en accountmanagement komen er gedurende een werkweek zeer diverse situaties op je af. Je schroomt niet om de telefoon op te pakken om acquisitie te plegen, planningen maken voor de volgende dag, vervolgens een stofzuiger door het pand haalt, tussendoor nog een marktanalyse opvolgt en dat je uiteindelijk de dag afsluit met een klantbezoek op locatie. Ondertussen weet je moeiteloos te schakelen tussen van alles wat er reilt en zeilt bij diverse klanten, collega’s en uitzendkrachten en deze situaties adequaat te interpreteren en af te handelen. Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het werven van bestaande en nieuwe relaties. De hoofdzakelijke taken bestaan uit werven van uitzendkrachten werven en het benaderen van (potentiële) opdrachtgevers. De basisdoelstelling in deze is het opbouwen en onderhouden van een langdurige relaties met de diverse partijen. Wie zoeken wij: • Een bovengemiddeld communicatief persoon • Ondernemende instelling met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel • Cijfermatig en planmatig

Info: 0725718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Medewerker Voormontage

Plaats: Heerhugowaard
Eisen:

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever uit Heerhugowaard zijn wij op zoek naar medewerker voormontage. De werkzaamheden zullen bestaan uit: - opsluiten van kozijnen, ramen en deuren - de losse onderdelen verlijmen en persen tot geheel product De medewerker voormontage voorziet de kozijnen van rekken, spouwlatten en overige hulphout. Je maakt alles gereed voor de spuitafdeling en klaar voor intern transport. Het betreft een 37,5 urige werkweek en is fulltime. De werkzaamheden zijn van 08:30 uur tot 16:00 uur. Wij zoeken kandidaten met een houtbewerkings / timmer achtergrond met technisch inzicht. Als medewerker voormontage dien je collegiaal en flexibel te zijn met een goede werkmentaliteit.

Info: 0725718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Schoonmaker kantorenpand

Plaats: Alkmaar
Eisen:

Omschrijving:
Wij zijn voor een van onze vaste relaties op zoek naar een enthousiaste en representatieve schoonmaker(ster) voor een kantorenpand in Alkmaar. Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre. Je zult, na een korte inwerkperiode, zelfstandig aan het werk gaan. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 17.15u tot 19.00u. Deze parttime baan is per direct beschikbaar. Bent u / Ben jij de juiste kandidaat en houd je van schoonmaken? Reageer dan op deze vacature en wie weet kun je volgende week al beginnen!

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 | 6 |7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 |14 |15 |16