Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Per Direct! Taxi Chauffeur

Plaats: Den Helder
Eisen: Geldig Taxipas

Omschrijving:
Per direct zijn wij opzoek naar een chauffeur voor op de Taxi. In eerste instantie zal het gaan om de zaterdagavond/ nacht. Uitbreidingsmogelijkheden van de uren bij gebleken geschiktheid is mogelijk. Tevens is het een ideale functie als bijbaan of extra verdienste. Je bent een representatief en servicegericht persoon. Je beschikt over mensen kennis. Bent in het bezit van een geldig chauffeurspas. Functie-eisen Je bent een representatief en servicegericht persoon. Je beschikt over mensen kennis.

Info: Tessa Schrage ( 0223-683586 / denhelder@intercessieuitzendburo.nl)

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Commercieel medewerker / Planner

Plaats: Wognum
Eisen: MBO commercieel of administratief

Omschrijving:
Wij zijn per direct opzoek naar een commercieel ingestelde planner. Als efficiŰnte planner ben je actief met het ad hoc inplannen en voorbereiden van de planning van personeel. Je hebt een goed beeld van de dagelijkse werkzaamheden en onderhoudt nauw contact met het personeel zowel aan de telefoon als persoonlijk. Je vindt het een uitdaging om analytisch te werken en contact te onderhouden met de in- en externe klanten. Je ziet personeel en klant als een centraal doel. Je kunt hierbij voortreffelijk bemiddelen tussen verschillende belangen. Je hebt voornamelijk contact met de klant, de werknemers. Je hebt er plezier in om de juiste poppetjes op de juiste plek te zetten en om dit administratief correct te verwerken in onze eigen planningstool. Daarnaast voer je diverse administratieve taken uit, zoals o.a. de verzuimregistratie, het maken van arbeidsovereenkomsten, aanleveren van gegevens voor loonbetaling en facturatie, en vervul je een belangrijke rol in de processen van Werving & Selectie. Functie-eisen Je bent stressbestendig en hebt geen negen tot vijf mentaliteit. Je ziet het als een uitdaging om dagelijks de planning rond te krijgen. Zelfstandig en proactief kunnen denken en handelen Overtuigingskracht en beslissingen goed kunnen onderbouwen Commercieel ingesteld en targets behalen op het gebied van lage inhuur, goede marges en tevredenheid personeel.

Info: Tessa Schrage ( 0223-683586 / denhelder@intercessieuitzendburo.nl)

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Monteur Bedrijfsvoertuigen

Plaats: Opmeer
Eisen: MTS/MBO opleiding Bedrijfswagentechnicus

Omschrijving:
Voor een opdrachtgever in Opmeer waar servicegerichtheid en flexibiliteit in een hoog vaandel staat, zijn wij op zoek naar een Monteur Bedrijfsvoertuigen. In deze functie zal je sleutelen aan Vrachtwagens en ben je verantwoordelijk voor de inkoop van de onderdelen die vervangen moeten worden van de Bedrijfsvoertuigen. Heb jij enige jaren ervaring als Vrachtwagenmonteur? Ben je een harde werker met doorzettingsvermogen? Wil je werken met enthousiaste collega's? Dan is dit de baan die je zoekt! Wanneer je ge´nteresseerd bent, ontvangen wij graag jouw cv.

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl of 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Vrachtwagenchauffeur

Plaats: Utrecht
Eisen: Rijbewijs CE, code 95

Omschrijving:
Voor een mooie relatie van ons in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Vrachtwagenchauffeur. Ben jij een Vrachtwagenchauffeur in hart en nieren en heb je het doorzettingsvermogen om de goederen of stoffen op het afgesproken tijdstip veilig bij de klant te leveren dan zijn wij op zoek naar jou! De kandidaat moet in het bezit zijn van een rijbewijs CE en code 95. Hiernaast is het van belang dat je stressbestendig, enthousiast, gemotiveerd, collegiaal en klant- en servicegericht bent. Wil je een andere leuke uitdaging aangaan in je loopbaan en voldoe je aan het gestelde profiel neem dan vandaag nog contact met ons op. We horen graag van je.

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl of 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Verzorgende Verzorgende IG Verpleegkundige

Plaats: Alkmaar
Eisen: diploma Verzorgende, Verzorgende IG, Verpleegkundige

Omschrijving:
Voor een zorginstelling zijn wij op zoek naar zorgverleners die een optimaal niveau van functionele automie en kwaliteit van leven van de zorgvrager kunnen realiseren, zoals de zorgvrager die ervaart of wenst te ervaren op het gebied van gezondheid, woon/leefomgeving, participatie en welbevinden. Je komt te werken in een werkomgeving met enthousiaste, betrokken en ervaren collegaĺs. Ben jij gediplomeerd Verzorgende/Verzorgende-IG of Verpleegkundige dan komen wij graag in contact met jou. Wij nodigen je dan graag uit om telefonisch contact met ons op te nemen of je cv naar ons te mailen.

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl of 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 | 6 |7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 |14 |15