Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Monteur Bedrijfsvoertuigen

Plaats: Opmeer
Eisen: MTS/MBO opleiding Bedrijfswagentechnicus

Omschrijving:
Voor een opdrachtgever in Opmeer waar servicegerichtheid en flexibiliteit in een hoog vaandel staat, zijn wij op zoek naar een Monteur Bedrijfsvoertuigen. In deze functie zal je sleutelen aan Vrachtwagens en ben je verantwoordelijk voor de inkoop van de onderdelen die vervangen moeten worden van de Bedrijfsvoertuigen. Heb jij enige jaren ervaring als Vrachtwagenmonteur? Ben je een harde werker met doorzettingsvermogen? Wil je werken met enthousiaste collega's? Dan is dit de baan die je zoekt! Wanneer je geďnteresseerd bent, ontvangen wij graag jouw cv.

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl of 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Vrachtwagenchauffeur

Plaats: Utrecht
Eisen: Rijbewijs CE, code 95

Omschrijving:
Voor een mooie relatie van ons in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Vrachtwagenchauffeur. Ben jij een Vrachtwagenchauffeur in hart en nieren en heb je het doorzettingsvermogen om de goederen of stoffen op het afgesproken tijdstip veilig bij de klant te leveren dan zijn wij op zoek naar jou! De kandidaat moet in het bezit zijn van een rijbewijs CE en code 95. Hiernaast is het van belang dat je stressbestendig, enthousiast, gemotiveerd, collegiaal en klant- en servicegericht bent. Wil je een andere leuke uitdaging aangaan in je loopbaan en voldoe je aan het gestelde profiel neem dan vandaag nog contact met ons op. We horen graag van je.

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl of 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Verzorgende Verzorgende IG Verpleegkundige

Plaats: Alkmaar
Eisen: diploma Verzorgende, Verzorgende IG, Verpleegkundige

Omschrijving:
Voor een zorginstelling zijn wij op zoek naar zorgverleners die een optimaal niveau van functionele automie en kwaliteit van leven van de zorgvrager kunnen realiseren, zoals de zorgvrager die ervaart of wenst te ervaren op het gebied van gezondheid, woon/leefomgeving, participatie en welbevinden. Je komt te werken in een werkomgeving met enthousiaste, betrokken en ervaren collega’s. Ben jij gediplomeerd Verzorgende/Verzorgende-IG of Verpleegkundige dan komen wij graag in contact met jou. Wij nodigen je dan graag uit om telefonisch contact met ons op te nemen of je cv naar ons te mailen.

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl of 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Chauffeur Bakwagen

Plaats: Zaandam
Eisen: Rijbewijs C

Omschrijving:
Onze opdrachtgever is een internationaal opererende transporteur. Niet alleen transporteren zij met trailers stukgoed, ook bezorgen zij allerlei medische producten. Dit gebeurt met zowel bakwagens als bestelauto's. Deze gevoelige lading vraagt gevoelige kandidaat chauffeurs. Chauffeurs die weten hoe ze in precaire (prive-)situaties, zoals die zich soms voordoen, moeten opstellen. Daarnaast dient de chauffeur toch ook het besef te hebben dat ook het volgende pakketje wel op tijd en veilig moet worden afgeleverd. Ben jij die frisse, empathische chauffeur met een hoog EQ? En ben je per direct beschikbaar? Geef ons eens een belletje en misschien start je morgen je nieuwe vaste baan!

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Monteur Hydrauliek en Pneumatiek

Plaats: Alphen aan den Rijn e.o.
Eisen:

Omschrijving:
Voor een relatie waar vakmanschap, betrouwbaarheid, innovatie en veiligheid hoog in het vaandel staat, zoeken wij een Monteur Hydrauliek en Pneumatiek die storingen in de mechanische wereld kan verhelpen. In deze functie is het belangrijk dat jij als nieuwe collega elektroschema’s kan lezen, en bekend bent met hydraulische en pneumatische systemen. Mocht je kunnen lassen en heb je al eerder storingen opgelost van verreikers dan is dit een pré. Ook het nemen van de verantwoordelijkheid voor de inkoop van materialen behoort tot de werkzaamheden. Een vereiste is dat je (fulltime) flexibel bent en bezit over een rijbewijs B, BE en een vrachtwagen rijbewijs (code 95 is niet verplicht). De kandidaat die wij zoeken is computervaardig (Windows) en kan probleemoplossend en zelfstandig werken. Aangezien er dagelijks veel klantcontact zal zijn, is het van belang dat je over goede communicatieve (Nederlands/Engels) en sociale vaardigheden beschikt. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in jouw loopbaan en beschik jij over het bovenstaande profiel, dan ontvangen wij graag jouw cv!

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 | 6 |7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 |14 |15