Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Algemeen medewerker

Plaats: Den Helder
Eisen: Rijbewijs B

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever uit Den Helder (werkend door heel Nederland) zijn wij op zoek naar een algemeen medewerker met rijbewijs! Onze opdrachtgever werkt bouw gerelateerd. Het gaat hierbij om een man/vrouw die op korte termijn inzetbaar is. De werkzaamheden zullen bestaan aan het aangeven van materialen op de bouwplaats, Denk hierbij aan meetlinten aangeven, gereedschap aangeven. Het betreft een baan op fulltime basis en de werktijden zullen van 08:00 - 17:00 uur zijn.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Intercedente

Plaats: Wognum
Eisen:

Omschrijving:
Intercessie Uitzendorganisatie bestaat sinds 1995. Wij bemiddelen arbeidskrachten in de sectoren logistiek, techniek en productie. Wij hebben momenteel meerdere (interne) vacatures beschikbaar op de locaties Den Helder/Wognum en Heerhugowaard. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit vanuit een van de vestigingen in Noord Holland en zoekt werknemers en afhankelijk van hun kwaliteiten breng je deze onder de aandacht van bestaande en nieuwe relaties. Je bent resultaat gericht, een doorzetter, je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst Office Excel redelijk tot goed. Ben je per direct beschikbaar (na sollicitatieprocedure) en nog geen vakantieplannen t/m 15 september 2019 en in het bezit van rijbewijs B dan zijn wij op zoek naar jou! Indien je parttime wilt werken dan vragen we je of je ten minste 6 weken per jaar flexibel ingezet kan worden qua uren, dit komt door oa vakanties/afwezigheid collega's.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Offset drukker

Plaats: Nieuw-Vennep
Eisen:

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een voltijd (offset drukker). Het betreft een baan als offset drukker bij een drukkerij. Deze fulltime baan is voor 40 uur in de week, waarbij u verplicht bent om in een ploegendienst te draaien. 6:00 uur t/m 14:30 uur (ochtend) 14:30 uur t/m 23:00 uur (avond) Wij zoeken een drukker met: - Heidelberg (speedmaster) ervaring, liefst minimaal 4 kleuren - ervaring in groot formaat drukken (102) Wij bieden - een uitdagende functie binnen een ambitieus bedrijf - een prettige en informele werksfeer met enthousiaste collega’s - een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris Heeft u interesse in deze functie, dan ontvangen wij graag uw motivatie en CV.

Info:

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Schoonmaker apotheek

Plaats: Langedijk
Eisen: Ervaring

Omschrijving:
Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste en representatieve schoonmaker(ster) voor een apotheek in Langedijk. Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre. Je zult, na een korte inwerkperiode, zelfstandig aan het werk gaan. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 17.45u tot 19.15u. Deze parttime baan is per direct beschikbaar. Bent u / Ben jij de juiste kandidaat en houd je van schoonmaken? Reageer dan op deze vacature en wie weet kun je volgende week al beginnen!

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Schoonmaak medewerkers

Plaats: Den Helder
Eisen:

Omschrijving:
Voor de maandagen en/of vrijdagen zijn wij op zoek naar schoonmaak medewerkers/ interieurverzorgers. Je draagt bij aan de totaalbeleving van de gasten op het vakantie park. Een warm welkom in een schone accommodatie is hierbij essentieel. Ben je nauwkeurig en netjes, op de maandagen en vrijdagen beschikbaar en weet je van aanpakken? Neem dan contact met ons op! Wij bieden je een fijne werkplek, leuke collega's en een goed salaris. Bereikbaar op telefoonnummer 0223-683586 of denhelder@intercessieuitzendburo.nl

Info:

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 | 5 |6 |7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 |14 |15 |16