Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

VAKBEKWAAM HOVENIER

Plaats: Schagen
Eisen: Zelfstandig kunnen werken, rijbewijs

Omschrijving:
Wij zijn voor een opdrachtgever in de Noord kop op zoek naar een Vakbekwaam Hovenier. Gevraagd word iemand met ervaring, zelfstandig kunnen werken, tevens bekend is met straatwerk. Het bedrijf is gespecialiseerd in o.a.tuinen,beplanting, bestrating en schuttingen. Prettig zou zijn als je snel beschikbaar bent en gewend bent om aan te pakken. Heb je interesse, neem dan contact met ons op via denhelder@intercessieuitzendburo of 0223-683586

Info:

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Glazenwasser

Plaats: Amsterdam
Eisen:

Omschrijving:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde glazenwasser, ervaring niet perse noodzakelijk. Het betreft een glazenwas bedrijf in Amsterdam. Fulltime werken is mogelijk maar parttime is ook bespreekbaar. Werktijden van 0700u tot 1530u. Weet je van aanpakken,in het bezit van een rijbewijs zou fijn zijn een en kun je snel starten? Dan horen we graag van je!

Info: 0223-683586

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Chauffeur bestelauto

Plaats: Heiloo
Eisen: RIjbewijs B

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een chauffeur met een B rijbewijs, het betreft een groothandel horecaslagerij. Wij zoeken een chauffeur die representatief is, betrouwbaar en netjes kan werken. Het gaat hierbij om het rijden in een bestelbus/verlengde bestelbus. De werkzaamheden zullen bestaan uit het orderpicken van de bestellingen en deze weg te brengen. De werktijden zijn vanaf 07:00 uur 's ochtends tot en met 14:00 a 15:00 uur in de middag, 36 uur per week. Bent u de geschikte chauffeur die wij zoeken? Neem dan contact met ons op en wellicht ben jij binnen een week aan het werk!

Info:

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Productie medewerker voedingsindustrie

Plaats: Den Helder
Eisen:

Omschrijving:
Voor onze klant die werkzaam is in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar hardwerkende en flexibele productiemedewerkers. Er wordt gewerkt in 2 ploegen. Een dagdienst die start om 08.00u en een avonddienst die om 15.45u start. Flexibel, nauwkeurig en hygiŽnisch zijn kwaliteiten die goed bij jou passen. Jij en je collega's zijn verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces en uiteraard voor de kwaliteit van het product. Je werkt volgens de voorgeschreven hygiŽne maatregelen, bent fulltime beschikbaar en kan per direct starten. Spreekt dit jou aan? Neem dan contact met ons op, 072-5718333 of mail ons!

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Hulpkok

Plaats: Assendelft
Eisen:

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een hulpkok. Deze dient samen met de chefkok de gerechten samen te stellen. Onze opdrachtgever is een restaurant-eetcafe en de klantenkring is vrij divers. Het is gelegen aan het water met een aanlegsteiger. Er komen dus klanten va het water en ook veel wandelaars. Wij bieden: - marktconform salaris - Nuchter en no nonsense bedrijf - uren in overleg - mogelijkheid tot overname Wij vragen: - flexibele hulpkok - verstand van verschillende keukens Bent u op zoek naar een nieuwe baan, neem dan contact met ons op en wij nodigen u graag uit voor een gesprek.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 | 5 |6 |7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 |14