Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Chauffeur groenten- en fruit groothandel

Plaats: Heiloo
Eisen: Rijbewijs B

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever uit Heiloo, een groothandel in groenten en fruit, zijn wij per direct op zoek naar een chauffeur rijbewijs B voor de periode juli t/m september. Deze groothandel heeft een uitgebreid assortiment aan aardappelen, groenten en fruit. Iedere dag worden deze dagverse producten geleverd aan diverse horeca ondernemers en detaillisten. Je dag start om 05.00u met het verzamelen van orders. Als je je bestelbus ingeladen hebt ga je de weg op en lever je de bestellingen af bij de klanten. Je werkdag eindigt rond 12.00u / 13.00u. Je bent beschikbaar vanaf juni t/m september en hebt in deze periode geen zomervakantie ingepland. Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs B. Het betreft een fulltime functie van maandag t/m vrijdag. Lijkt deze vacature jouw een mooie kans voor de zomermaanden? Stuur ons dan direct jouw CV toe of bel ons op 072-5718333. We zien je reactie graag tegemoet.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Constructiebankwerker/lasser

Plaats: Alkmaar
Eisen:

Omschrijving:
Ter versterking van onze opdrachtgever in Alkmaar zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Constructiebankwerker / lasser. Wat kun je verwachten? - Een baan bij een marktleider met een internationaal karakter en sterk merk; - Inzet en betrokkenheid die passen bij een familiebedrijf; - Organisatie met een sterke no-nonsense cultuur en hands-on mentaliteit; - Korte communicatielijnen en flexibiliteit garanderen maatwerk en kwaliteit. - Volop ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden; De constructiebankwerker/lasser die wij zoeken is: - Gedreven, ondernemende en resultaatgerichte aanpak; - Technische opleiding op mbo-/mts-niveau of daaraan gelijkwaardig; - Ervaring in hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek; - Teamplayer; - Proactief en accuraat; - Flexibele werkinstelling; - Goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Grondwerker Beschoeiing

Plaats: Julianadorp
Eisen: VCA Basisveiligheid

Omschrijving:
Water hebben we voldoende in Nederland. Dat vraagt om beschoeiingen! We zijn dan ook op zoek naar een grondwerker beschoeiingen voor onze opdrachtgever in de regio Den Helder. Werk jij graag buiten, ben je lichamelijk in goede gezondheid en weet jij van aanpakken? Dan is dit de perfecte baan voor jou. Als grondwerker beschoeiingen wordt je ingezet op verschillende locaties en realiseer je samen met collega's stevige beschoeiingen, waar de eindklant op kan bouwen! Je moet in het bezit zijn van VCA Basisveiligheid.

Info: 0223-683586

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Afwashulp

Plaats: Alkmaar
Eisen:

Omschrijving:
Wil jij graag aan de slag als afwashulp op een unieke locatie in Noord Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou. Het gaat om een eetcafé-restaurant met een knusse, huiselijke sfeer vlakbij het Alkmaardermeer. Gedurende het hele jaar is het een komen en gaan van gasten die vaak arriveren over het water, daarom zijn wij op zoek naar een hardwerkende collega, die niet alleen in het zomerseizoen maar ook in de koudere maanden beschikbaar is. Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Neem dan snel contact met ons op en wij regelen een afspraak voor je.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Medewerker bediening horeca

Plaats: Alkmaar
Eisen: Rijbewijs B

Omschrijving:
Werken in een unieke gelegenheid met een huiselijk karakter? Voor een gezellig restaurant-eetcafé zijn wij op zoek naar ervaren medewerkers voor de bediening. Ben je gastvrij, heb je zelfs onder de meest hectische omstandigheden altijd een glimlach op je gezicht en werk je graag op een van de mooiste locaties van Noord Nederland? Ben jij een enthousiaste medewerker bediening? Dan zijn we op zoek naar jou! Deze geweldige werkplek is gelegen in een natuurreservaat waar de gasten over het water arriveren en zoals bekend maakt een waterrijke omgeving extra hongerig. Gedurende het hele jaar is het een komen en gaan van gasten, daarom zijn wij op zoek naar bediening toppers die niet alleen in het zomerseizoen, maar ook in de koudere maanden beschikbaar zijn. Sluit deze vacature aan bij jouw profiel, neem dan snel contact met ons op.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 | 4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 |14 |15 |16