Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Constructiebankwerker/lasser

Plaats: Alkmaar
Eisen:

Omschrijving:
Ter versterking van onze opdrachtgever in Alkmaar zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Constructiebankwerker / lasser. Wat kun je verwachten? - Een baan bij een marktleider met een internationaal karakter en sterk merk; - Inzet en betrokkenheid die passen bij een familiebedrijf; - Organisatie met een sterke no-nonsense cultuur en hands-on mentaliteit; - Korte communicatielijnen en flexibiliteit garanderen maatwerk en kwaliteit. - Volop ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden; De constructiebankwerker/lasser die wij zoeken is: - Gedreven, ondernemende en resultaatgerichte aanpak; - Technische opleiding op mbo-/mts-niveau of daaraan gelijkwaardig; - Ervaring in hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek; - Teamplayer; - Proactief en accuraat; - Flexibele werkinstelling; - Goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Grondwerker Beschoeiing

Plaats: Julianadorp
Eisen: VCA Basisveiligheid

Omschrijving:
Water hebben we voldoende in Nederland. Dat vraagt om beschoeiingen! We zijn dan ook op zoek naar een grondwerker beschoeiingen voor onze opdrachtgever in de regio Den Helder. Werk jij graag buiten, ben je lichamelijk in goede gezondheid en weet jij van aanpakken? Dan is dit de perfecte baan voor jou. Als grondwerker beschoeiingen wordt je ingezet op verschillende locaties en realiseer je samen met collega's stevige beschoeiingen, waar de eindklant op kan bouwen! Je moet in het bezit zijn van VCA Basisveiligheid.

Info: 0223-683586

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Afwashulp

Plaats: Alkmaar
Eisen:

Omschrijving:
Wil jij graag aan de slag als afwashulp op een unieke locatie in Noord Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou. Het gaat om een eetcafé-restaurant met een knusse, huiselijke sfeer vlakbij het Alkmaardermeer. Gedurende het hele jaar is het een komen en gaan van gasten die vaak arriveren over het water, daarom zijn wij op zoek naar een hardwerkende collega, die niet alleen in het zomerseizoen maar ook in de koudere maanden beschikbaar is. Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Neem dan snel contact met ons op en wij regelen een afspraak voor je.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Medewerker bediening horeca

Plaats: Alkmaar
Eisen: Rijbewijs B

Omschrijving:
Werken in een unieke gelegenheid met een huiselijk karakter? Voor een gezellig restaurant-eetcafé zijn wij op zoek naar ervaren medewerkers voor de bediening. Ben je gastvrij, heb je zelfs onder de meest hectische omstandigheden altijd een glimlach op je gezicht en werk je graag op een van de mooiste locaties van Noord Nederland? Ben jij een enthousiaste medewerker bediening? Dan zijn we op zoek naar jou! Deze geweldige werkplek is gelegen in een natuurreservaat waar de gasten over het water arriveren en zoals bekend maakt een waterrijke omgeving extra hongerig. Gedurende het hele jaar is het een komen en gaan van gasten, daarom zijn wij op zoek naar bediening toppers die niet alleen in het zomerseizoen, maar ook in de koudere maanden beschikbaar zijn. Sluit deze vacature aan bij jouw profiel, neem dan snel contact met ons op.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Zelfstandig werkend kok

Plaats: Alkmaar
Eisen: Rijbewijs B

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor een restaurant-eetcafé in de omgeving van het Alkmaardermeer Het betreft een unieke locatie met een huiselijk en knus karakter. Gedurende het hele jaar is het een komen en gaan van gasten die vaak arriveren over het water. De werkdagen en tijden zijn parttime/fulltime in te vullen. Van jou verwachten wij een flexibele instelling, bereid om in wisselende diensten te werken, een no nonsens mentaliteit en je bent woonachtig in de regio. Ben jij de zelfstandig werkend kok die wij zoeken, neem dan contact met ons op. Rijbewijs is een pre.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 | 3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 |14 |15