Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Lasser

Plaats: Regio Noord-Holland
Eisen: VCA Basisveiligheid

Omschrijving:
Voor een bedrijf in Purmerend zijn wij op zoek naar Lassers. Het gaat hierbij om een fulltime baan. Zij zoeken lassers met verschillende kwalificaties. MIG-lassen, MAG-lassen, TIG-lassen en poeder lassen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Naast staal en RVS kunnen zij non-ferro materialen zoals aluminium lassen.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Gas- en waterfitter

Plaats: Regio Noord-Holland
Eisen: VCA Basisveiligheid

Omschrijving:
Voor een bedrijf in Noord Holland zijn wij op zoek naar een zelfstandig pijpfitter. Het gaat om een fulltime functie. Als gas- en waterfitter ben je verantwoordelijk voor aanleggen, monteren en onderhouden van gas- en waterleidingen in zowel hoofd- als dienstleidingen. Je werkt conform planning, werktekeningen, specificaties en veiligheidsvoorschriften.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Zelfstandig Pijpfitter

Plaats: Regio Noord-Holland
Eisen: VCA Basisveiligheid

Omschrijving:
Voor een bedrijf in Noord Holland zijn wij op zoek naar een zelfstandig pijpfitter. Het gaat om een fulltime functie. Als pijpfitter ben je in staat zelfstandig leidingwerk te samenbouwen en/of ombouwen. Het inmeten, vermaken en monteren van leidingen is geen probleem. Je levert kwalitatief en kwantitatief goed fitwerk aan de hand van de isometrische tekeningen en werkopdrachten. Je hebt ruime materiaal kennis van o.a. C-staal, RVS en Duplex. Je bent bekwaam met zowel groot en klein leidingwerk en hebt ervaring met dik- en dunwandige pijpen. Handmatig of machinaal buigen is geen probleem, net zoals het hechten van de leiding.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Schoonmaker school

Plaats: Alkmaar
Eisen:

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een schoonmaker voor een school in Alkmaar-Noord. Het betreft een baan van 10 uur (5 dagen a 2 uur) in de week. De werktijden van de schoonmaker zijn: 15:30 uur - 17:30 uur op maandag t/m vrijdag

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Hulpmonteur zonnepanelen

Plaats: Heerhugowaard
Eisen:

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever uit de kop van Noord Holland zijn we op zoek naar een hulpmonteur ter versterking van het huidige team. Onze opdrachtgever is expert in het leveren, plaatsen en installeren van zonnepanelen. In de rol van hulpmonteur worden alle kneepjes van het vak jou bijgeleerd. Woon jij in de straal van Schagen tot Alkmaar dan zijn we op zoek naar jou! Het betreft het plaatsen van zonnepanelen op grote meestal platte daken. Het betreft een werkweek van 40 uur, 5 dagen in de week. Het salaris is conform CAO Klein Metaal. Over het bedrijf Onze opdrachtgever is expert in het plaatsen, leveren en installeren van zonnepanelen. Functie eisen - Per direct fulltime beschikbaar; - Geen ervaring vereist; Rijbewijs is niet noodzakelijk, maar een pre. - Jij bent (redelijk) technisch ingesteld; - Jij bent op zoek naar een baan voor een langere periode; Eventuele opties Je kunt er ook voor kiezen om verderop in Nederland aan het werk te gaan. Er wordt dan voor een huisje gezorgd waar je samen met je collega's in verblijft.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 | 3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 |14