Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Monteur Grondverzetmachines (GWW)

Plaats: Wognum
Eisen: VCA Basisveiligheid

Omschrijving:
Als Monteur Grondverzetmachines ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, onderhoud en het oplossen van storingen aan het materieel. Denk hierbij aan meerdere soorten graafmachines, shovels en diverse grond-, weg- en waterbouw voertuigen. In deze functie stel je zelfstandig diagnose en adviseer je over servicewerkzaamheden. De werkzaamheden voer je zelfstandig uit in de werkplaats of op locatie bij de klant waardoor je veel afwisseling in je werk is en geen dag hetzelfde is. Als Monteur Grondverzetmachines ben je verantwoordelijk voor: • Het uitvoeren van de reparatie, onderhoud, revisie en modificatie op mechanisch, motorisch, elektrisch en hydraulisch vlak; • Lokaliseren en oplossen van mechanische en elektrische storingen; • Zelfstandig stellen van een diagnose van de te verwachten reparatie; • De werkzaamheden vinden plaats in de werkplaats of op locatie bij de klant.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Operator

Plaats: Hoorn
Eisen: lbo/mbo werk/denkniveau verkregen door scholing en/ of werkervaring

Omschrijving:
- Je stelt ’s morgens voor de aanvang en overdag tijdens de productie de machines in. - Je zet overige benodigde productie- en verpakkingsmiddelen klaar. - Je ziet toe op een soepele productievoortgang op de aanwezige apparatuur. - Signaleert afwijkingen en verhelpt deze. - Je lost eventuele stagnatie zoveel mogelijk zelfstandig op. Waarschuwt bij ernstige storingen de teamleider. - Je houdt de productieomgeving schoon en draagt zorg voor een goed lopend proces. - Je houdt de werkzaamheden en geldende richtlijnen en procedures in acht. - Je ondersteunt de productiemedewerker op gewenste wijze op de werkvloer.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Chef slachterij

Plaats: Heerhugowaard
Eisen: Ruime ervaring in het slagersvak

Omschrijving:
Het aansturen en toezichthouden van de slachterij. Het aansturen van de rundvleesafdeling en daar ook in meewerken. Meewerken op de logistiek en het orderpicken van bestellingen. Het hele proces van begint tot einde.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Salarisadministrateur

Plaats: Heerhugowaard
Eisen:

Omschrijving:
Voor onze eigen vestiging (uitzendbureau) in Heerhugowaard zoeken wij per direct, parttime 24/28 uur in de week een salarisadministrateur / loonadministrateur. De taken van een salarisadministrateur / loonadministrateur zijn: - Het zelfstandig verzorgen van de wekelijkse salarisverwerking van de uitzendkrachten - Betaalbatches aanmaken en klaarzetten op basis van een vast omlijnde procedure - Je werkt in een klein (hecht) team, maar wel geheel zelfstandig. De salarisadministrateur / loonadministrateur die wij zoeken heeft: - Tenminste 2 jaar ervaring in het (zelfstandig) voeren van een salarisadministratie, - Een opleiding op MBO + niveau, - Goede beheersing van de Nederlandse taal, - Veel kennis van Excel. Wij bieden: - Een zelfstandige functie met een vast contract en hoge mate van eigen verantwoordelijkheid in een hecht team. Bent u flexibel ? nauwkeurig ? Dan zou u onze nieuwe collega kunnen worden. Beschikbaar per direct, werkdagen zijn Ma t/m Wo / Do 56+ baan (ook welkom). U kunt uw motivatie en sollicitatie richten aan heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl. Voor meer informatie over de functie kunt u desgewenst ook telefonisch contact opnemen, met Mevr. M. Roossien, via 072-5718333.

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Intercedent(e)

Plaats: Wognum
Eisen: 24 tot 40 uur per week

Omschrijving:
Voor onze vestiging in Wognum zijn wij op zoek naar een Intercedent. Het gaat om een Inhouse vestiging in een distributiebedrijf. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de dagelijkse urenverwerking, administratie, planning, werven en intaken van nieuwe uitzendkrachten. Word jij daarnaast enthousiast van sales en ben jij gedreven? Wil jij jouw nieuwsgierigheid en ondernemerschap voor je laten werken en kun jij een klik maken met verschillende mensen? Dan is dit dé baan voor jou! Al meer dan vijfentwintig jaar bemiddelen wij snel en pragmatisch in diverse branches. Wij werken doelgericht, voeren een decentraal beleid en zijn actief in diverse branches variërend van logistiek tot bouw & techniek, tot horeca. In een zeer concurrerende uitzendmarkt is het geven van boven verwachte zorg en aandacht richting zowel klant als werkzoekende een onderscheidende factor. Intercessie Uitzendorganisatie is een no-nonsense organisatie die tracht het verschil te maken via persoonlijke touch. Ter versterking van ons team op verschillende locaties zijn wij op zoek naar een Intercedent (e). De werkzaamheden zijn te vergelijken met een spin in het web. Te midden de kerntaken recruitment en accountmanagement komen er gedurende een werkweek zeer diverse situaties op je af. Je schroomt niet om de telefoon op te pakken om acquisitie te plegen, planningen te maken voor de volgende dag, vervolgens een stofzuiger door het pand haalt, tussendoor nog een marktanalyse opvolgt. Ondertussen weet je moeiteloos te schakelen tussen van alles wat er reilt en zeilt bij diverse klanten, collega’s en uitzendkrachten en deze situaties adequaat te interpreteren en af te handelen. Als Intercedent ben je verantwoordelijk voor het werven van bestaande en nieuwe relaties.

Info: 0627867524

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 | 2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 |14 |15 |16