Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Verkoper

Plaats: Zaandam
Eisen:

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een verkoper in een sanitair winkel in Zaandam. We zoeken een spontane verkoper (m/v) die fulltime 38 uur kan werken. De werktijden zijn van 09:00 uur tot 17:30 uur, waarbij de zaterdag ook gewerkt dient te worden en 1x in de 2 weken op zondag. De vrije dag is in overleg. Als verkoper van sanitair ben je klantvriendelijk, hebt een luisterend oor en heb je een adviserende rol. ( je hoeft geen ervaring te hebben in sanitair verkoop). Je bent creatief en oplossingsgericht. Teamwork en collegialiteit zijn van groot belang. Bent u degene die wij zoeken neem dan contact met ons op!

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Schoonmaker

Plaats: Oudorp
Eisen:

Omschrijving:
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een enthousiaste, hardwerkende schoonmaker. De werkzaamheden zijn in een school in Oudorp. De schoonmaker moet betrouwbaar zijn en enige ervaring in de schoonmaak hebben. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 16:00 uur tot 19:00 uur ( 15 uur per week). Houdt u ervan om de handen uit de mouwen te steken, neem dan direct contact met ons op!

Info: 072-5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

VAKBEKWAAM HOVENIER

Plaats: Schagen
Eisen: Zelfstandig kunnen werken, rijbewijs

Omschrijving:
Wij zijn voor een opdrachtgever in de Noord kop op zoek naar een Vakbekwaam Hovenier. Gevraagd word iemand met ervaring, zelfstandig kunnen werken, tevens bekend is met straatwerk. Het bedrijf is gespecialiseerd in o.a.tuinen,beplanting, bestrating en schuttingen. Prettig zou zijn als je snel beschikbaar bent en gewend bent om aan te pakken. Heb je interesse, neem dan contact met ons op via denhelder@intercessieuitzendburo of 0223-683586

Info:

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Glazenwasser

Plaats: Amsterdam
Eisen:

Omschrijving:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde glazenwasser, ervaring niet perse noodzakelijk. Het betreft een glazenwas bedrijf in Amsterdam. Fulltime werken is mogelijk maar parttime is ook bespreekbaar. Werktijden van 0700u tot 1530u. Weet je van aanpakken,in het bezit van een rijbewijs zou fijn zijn een en kun je snel starten? Dan horen we graag van je!

Info: 0223-683586

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Ervaren Schilder

Plaats: Alkmaar en omgeving
Eisen: Rijbewijs B

Omschrijving:
Wij zijn op zoek naar een ervaren schilder, voor een vaste opdrachtgever, uit de Noordkop. Dit bedrijf heeft als middelgroot schildersbedrijf voor de komende tijd mooie werken gepland staan. Vooral onderhoudswerk voor particulieren, winkelpanden en woningbouwverenigingen. Deze opdrachtgever staat bekend als nuchter, positief en betrouwbaar. Kun jij je als schilder vinden in deze waarden en heb je ook nog wat ervaring met glaszetten? Woon je in de Noordkop en je bent in het bezit van een rijbewijs? Bel ons dan direct, dan regelen we een gesprek!

Info:

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 |11 |12