Home Wie zijn wij Werkzoekende Werkgever Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Asbestsaneerders, DAV-er en/ of DTA-ers.

Plaats: Noord Holland
Eisen: ERvaring en vereiste diploma's certificaten.

Omschrijving:
Voor diverse opdrachtgevers zijn wij opzoek naar ervaren asbestsaneerders, die van aanpakken weten. Je werkt veilig, verantwoord en kunt zelfstandig werken. - Je beschikt over minimaal je certificaten Veilig werken met Asbest & VCA 1. - Bent in het bezit van een geldige medische verklaring voor de uitvoering van asbestverwijderings werkzaamheden. - In het bezit van Rijbewijs B. - Goede beheersing van de nederlandse taal in woord en geschtrift. - Zorg voor materiaal en omgeving. - Je bent flexibel als het gaat om werk, werktijden en werklocatie Daarnaast zijn wij tevens opzoek naar ervaren saneerders , die in het bezit zijn van hun DAV en/ of DTA certificaat. Ben jij de gemotiveerde, verantwoordelijke collega die wij zoeken, mail dan nu je CV en korte motivatie naar denhelder@intercessieuitzendburo.nl t.a.v. Tessa Schrage

Info: Tessa Schrage ( 0223-683586/ denhelder@intercessieuitzendburo.nl)

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Onderhouds- Storingsmonteur

Plaats: Hoorn
Eisen: MBO Werktuigbouwkunde of Electrotechniek

Omschrijving:
Je houdt je bezig met storingen op elektrotechnisch, besturingstechnisch en mechanisch gebied. Je beoordeelt de aard en omvang van de storingen en verhelpt deze. Daarnaast voer je onderhoud uit op het machinepark en de gebouwen op basis van gepland en voorbereid werk. Zo vervang je onderdelen, houd je je bezig met reviseren en sluit je schakelkasten, bedieningspanelen en elektromotoren aan. Het is een afwisselende baan, waarbij je te maken krijgt met verschillende technieken. Varieerend van electrotechniek, PLC tot grove en fijne Mechanica. Functie eisen: - Je beschikt over kennis op het gebied van Hydrauliek en Pneumatiek. - Enige jaren relevante ervaring, bijvoorkeur in een produktieachtige omgeving. - Je hecht veel waarde aan veiligheid en handelt volgens de geldende normen. - Je bent secuur, praktisch en servicegericht. - Je beschikt over een MBO diploma richting Werktuigbouwkunde of Electrotechniek. - Relevante technische cursussen op het gebied van Onderhoud. - Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. - Goede Communicatieve vaardigheden. Voldoe je aan bovenstaande functie eisen en ben je geinteresserd, mail dan je CV met korte motivatie naar denhelder@intercessieuitzendburo.nl t.a.v. Tessa Schrage.

Info: Mevr. Tessa Schrage (0223-683586/ denhelder@intercessieuitzendburo.nl)

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Gedreven Medewerkers Productie

Plaats: Den Helder e.o.
Eisen: gemotiveerd.

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever werkzaam in de voedingsindustrie, zijn wij opzoek naar gemotiveerde medewerkers. Je verricht diverse werkzaamheden zoals; verpakken, bedienen van machines, controle lopende band.. De diensten vinden plaats in een dag en avonddienst. Functie eisen: - Je bent gemotiveerd en bereid om afwisselend dag en/of avonddienst te draaien. - Werkt netjes en accuraat. - een teamplayer. - Houd je aan de Hygiëne code die geldt binnen het bedrijf. - Woonachtig in Den Helder en omgeving. Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie, mail dan je CV en korte motivatie naar denhelder@intercessieuitzendburo.nl tav Mvr. Tessa Schrage.

Info: Mevr. Tessa Schrage ( 0223-683586/ denhelder@intercessieuitzendburo.nl)

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Dakdekker

Plaats: Regio Noord- Holland
Eisen: Min. MBO niveau 2, geldig certificaat VCA. In bezit van rijbewijs en eigen vervoer.

Omschrijving:
Zoek je een nieuwe baan als dakdekker? Wij zoeken voor een dakdekkersbedrijf een ervaren Dakdekker voor in de regio Noord-Holland. In deze functie als Dakdekker ga je aan de slag in de renovatie of nieuwbouw. Je restaureert o.a. de daken van gebouwen op verschillende manieren. Wij zoeken kandidaten die ervaring hebben met Bitumineuze ,kunststof ,EPDM ,PVC en Pannen daken. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een klantgerichte instelling. Gewenst: - Enige jaren ervaring als leidekker / dakdekker - Zelfstandig kunnen werken - Flexibel ingesteld - Geen hoogtevrees - Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B en VCA. Geinteresserd in deze afwisselende functie mail dan je CV en korte motivatie naar denhelder@intercessieuitzendburo.nl tav Mevr. Tessa Schrage.

Info: voor meer informatie over de functie neem contact op met Mevr. Tessa Schrage ( 0223-683586 / denhelder@intercessieuitzendburo.nl)

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Ervaren Productiemedwerker

Plaats: Middenmeer
Eisen: Ervaring met hout en enige jaren ervaring als produktiemedewerker.

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je werkzaamheden zullen bestaan uit; • Machine bedienen / voorzien van hout; • het in elkaar zetten / monteren diversen, van hout; • bedrukken / stempelen van hout; • het afwerken van hout. De werkzaamheden wisselen, zo sta je steeds op een andere afdeling en blijven de werkzaamheden divers. We zoeken medewerkers met productie ervaring. De voorkeur gaat uit naar kandidaten die een heftruckcertificaat hebben.( geen pre) • Geen 9 tot 5 mentaliteit. • Technisch inzicht. • woonachtig in Middenmeer of omgeving.

Info: Ben jij de kandidaat die wij zoeken en per direct of op zeer korte termijn fulltime beschikbaar? Stuur dan direct je CV naar denhelder@intercessieuitzendburo.nl of neem contact op met ons kantoor via telefoonnummer: 0223-683587

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 |11 |12 |13 | 14 |15 |16