Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Ervaren Flexodrukker en per direct aan de slag, dat kan!!

Plaats: Amsterdam e.o.
Eisen: Nauwkeurig werken en gevoel hebben voor techniek.

Omschrijving:
Als ervaren flexodrukker houd je je bezig met het instellen van de flexodrukmachine, tijdens de productie waarborgen van de kwaliteit, uitvoeren van extra inline bewerkingen en onderhouden van apparatuur. Toepassen en combineren van standaardprocedures voor bediening, controle en onderhoud van de apparatuur.

Info: Tessa Schrage

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Gemotiveerde productiemedewerkers grafische industrie

Plaats: Zaanstreek
Eisen: Je bent flexibel en gemotiveerd. Bereid om het beste uit jezelf te halen en leergierig. Technisch inzicht is een pre. Je bent woonachtig in de zaanstreek of omgeving en/of in het bezit van eigen vervoer.

Omschrijving:
Ideale startersfunctie. Ben je klaar met school of weet je wellicht niet welke richting je op wil, dan is dit een uiterst geschikte functie met opleiding en doorgroei mogelijkheden. Je bent werkzaam op de produktieafdeling van een grafisch bedrijf. Je houdt je bezig met inpak werkzaamheden, bedienen van machines voor het bedrukken van diverse materialen. Bij gebleken geschiktheid bied het bedrijf je diverse opleidingsmogelijkheden en kun je doorgroeien binnen het bedrijf.

Info: Tessa Schrage

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Horeca/Evenementen Beveiliger

Plaats: Noord- Holland
Eisen: Je bent in bezit van een diploma ABM 2, ESO beveiliger of SVH Horecaportier. Klantvriendelijkheid, doortastend en communicatief sterk met een daadkrachtige instelling zijn de kwaliteiten die wij zoeken.

Omschrijving:
Voor een sterk groeiend beveiligingsbedrijf zijn wij op zoek naar Horeca of Evenementen Beveiligers. Je bent in bezit van een diploma ABM 2, ESO beveiliger of SVH Horecaportier. Je hebt een goede uitstraling,persoonlijkheid, bent conflictbeheersend en verbaal sterk. Uiteraard sta je stevig in je schoenen en heb je ervaring met het omgaan met calamiteiten. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat je beschikbaar bent in de nachtelijke uren en op feestdagen.

Info: Mevr. J. Kuin 072-5718333 of heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Tweede electromonteur

Plaats: Noord-Holland
Eisen: AMSI, MSI of MEI opleiding en rijbewijs B

Omschrijving:
MSI, VCA, Rijbewijs B + eigen vervoer Omschrijving: Een van onze relaties, een elektrotechnisch bedrijf, is op zoek naar ervaren en beginnende elektromonteurs. Heb je een AMSI, MSI of MEI opleiding afgerond en beschik je over enige ervaring dan kunnen we je wellicht aan een baan helpen bij een dynamisch bedrijf dat klussen heeft in de straal Den Helder, Schiphol, Haarlem. Daarbij kun je denken aan kabelgoten werk (binnen en buiten) maar ook installaties in de utiliteit. Je zal beginnen als tweede electromonteur en bij goed bevallen zijn doorgroeimogelijkheden zeker bespreekbaar. Afhankelijk van je vaardigheden kun je ingezet worden op een voor jou passende klus. Heb je interesse en beschik je over eigen vervoer? Reageer dan!

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Reachtruckchauffeur/chauffeur

Plaats: Wognum
Eisen: Rijbewijs B, woonachtig in de directe omgeving Den Helder, certificaat Reachtruck

Omschrijving:
In een jong, dynamisch team van enthousiaste collega's zorg je voor het soepel verlopen van de produktielijn. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit sorteren, verpakken en stickeren van goederen. Het opbouwen en vullen van reclamedisplays. Het gaat om een baan op oproepbasis. Tevens ben je verantwoordelijk voor het 's morgens oppikken en 's middags weer af zetten van een aantal collega's. Hiervoor zal je een bus of auto van ons ter beschikking krijgen. Alleen reacties van personen woonachtig in de directe omgeving Den Helder worden serieus bekeken.

Info: tender@intercessieuitzendburo.nl / 0229-579901

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 |11 |12 | 13 |14 |15 |16 |17