Home Wie zijn wij Werkzoekende Werkgever Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Koeltechnisch Installatiemonteur

Plaats: Zuid Nederland
Eisen: F-Gassen, rijbewijs B

Omschrijving:
Voor een nieuwe opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Koeltechnisch Installateur. De opdrachtgever bouwt componenten bedoeld voor zware koelinstallaties en ondervindt dat er behoefte is aan onderhoudscontracten daarvoor. Deze groeiende onderneming is actief in zuid- en midden Nederland en werkt voor grote, landelijk opererende horecabedrijven alsmede distributiecentra. Bent u een oplossingsgerichte, technisch creatieve, flexibele monteur met certificaat F-Gassen (STEK) en rijbewijs B? En heeft u enkele jaren ervaring met bovengenoemde werkzaamheden? Dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen!

Info: t.vandebeek@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

CNC draaier + calculator

Plaats: Regio Den Haag
Eisen: Ervaring met CNC draaien, frezen en calculeren

Omschrijving:
Wij zijn per direct op zoek naar een uitvoerend CNC draaier/frezer en calculator in de Regio Den Haag De werkzaamheden betreffen CNC draaien en frezen alsmede het werkvoorbereiden en calculeren hiervan. Onze opdrachtgever in de buurt van Den Haag is tevens actief met zagen, boren en brootsen. Ben jij of ken jij een veelzijdige CNC draaier die ook kan calculeren? Dan is de kans groot op deze mooie, zelfstandige baan bij een mooi familiebedrijf. Vereisten: CNC ervaring in draaien en calculeren, technisch inzicht, woonachtig in regio Den Haag, opleiding metaaltechniek.

Info: t.vandebeek@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Tweede electromonteur

Plaats: Noord-Holland
Eisen: AMSI, MSI of MEI opleiding en rijbewijs B

Omschrijving:
MSI, VCA, Rijbewijs B + eigen vervoer Omschrijving: Een van onze relaties, een elektrotechnisch bedrijf, is op zoek naar ervaren en beginnende elektromonteurs. Heb je een AMSI, MSI of MEI opleiding afgerond en beschik je over enige ervaring dan kunnen we je wellicht aan een baan helpen bij een dynamisch bedrijf dat klussen heeft in de straal Den Helder, Schiphol, Haarlem. Daarbij kun je denken aan kabelgoten werk (binnen en buiten) maar ook installaties in de utiliteit. Je zal beginnen als tweede electromonteur en bij goed bevallen zijn doorgroeimogelijkheden zeker bespreekbaar. Afhankelijk van je vaardigheden kun je ingezet worden op een voor jou passende klus. Heb je interesse en beschik je over eigen vervoer? Reageer dan!

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Reachtruckchauffeur/chauffeur

Plaats: Wognum
Eisen: Rijbewijs B, woonachtig in de directe omgeving Den Helder, certificaat Reachtruck

Omschrijving:
In een jong, dynamisch team van enthousiaste collega's zorg je voor het soepel verlopen van de produktielijn. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit sorteren, verpakken en stickeren van goederen. Het opbouwen en vullen van reclamedisplays. Het gaat om een baan op oproepbasis. Tevens ben je verantwoordelijk voor het 's morgens oppikken en 's middags weer af zetten van een aantal collega's. Hiervoor zal je een bus of auto van ons ter beschikking krijgen. Alleen reacties van personen woonachtig in de directe omgeving Den Helder worden serieus bekeken.

Info: tender@intercessieuitzendburo.nl / 0229-579901

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Etikettendrukker

Plaats: Omgeving Amsterdam
Eisen: Ervaring Gallus-pers

Omschrijving:
Voor een geweldige opdrachtgever in de buurt van Amsterdam zijn wij al een tijd op zoek naar een etikettendrukker die ervaring heeft met Gallus-machines. Wanneer u beschikt over kennis van deze machine, u bereid bent in ploegendienst te werken en past in het profiel van de opdrachtgever, dan is de kans aanwezig dat u na een korte uitzendperiode in dienst komt bij een mooie drukkerij. Wij horen graag van u!

Info: t.vandebeek@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 |11 | 12 |13 |14 |15 |16