Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Horeca/Evenementen Beveiliger

Plaats: Noord- Holland
Eisen: Je bent in bezit van een diploma ABM 2, ESO beveiliger of SVH Horecaportier. Klantvriendelijkheid, doortastend en communicatief sterk met een daadkrachtige instelling zijn de kwaliteiten die wij zoeken.

Omschrijving:
Voor een sterk groeiend beveiligingsbedrijf zijn wij op zoek naar Horeca of Evenementen Beveiligers. Je bent in bezit van een diploma ABM 2, ESO beveiliger of SVH Horecaportier. Je hebt een goede uitstraling,persoonlijkheid, bent conflictbeheersend en verbaal sterk. Uiteraard sta je stevig in je schoenen en heb je ervaring met het omgaan met calamiteiten. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat je beschikbaar bent in de nachtelijke uren en op feestdagen.

Info: Mevr. J. Kuin 072-5718333 of heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Tweede electromonteur

Plaats: Noord-Holland
Eisen: AMSI, MSI of MEI opleiding en rijbewijs B

Omschrijving:
MSI, VCA, Rijbewijs B + eigen vervoer Omschrijving: Een van onze relaties, een elektrotechnisch bedrijf, is op zoek naar ervaren en beginnende elektromonteurs. Heb je een AMSI, MSI of MEI opleiding afgerond en beschik je over enige ervaring dan kunnen we je wellicht aan een baan helpen bij een dynamisch bedrijf dat klussen heeft in de straal Den Helder, Schiphol, Haarlem. Daarbij kun je denken aan kabelgoten werk (binnen en buiten) maar ook installaties in de utiliteit. Je zal beginnen als tweede electromonteur en bij goed bevallen zijn doorgroeimogelijkheden zeker bespreekbaar. Afhankelijk van je vaardigheden kun je ingezet worden op een voor jou passende klus. Heb je interesse en beschik je over eigen vervoer? Reageer dan!

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Reachtruckchauffeur/chauffeur

Plaats: Wognum
Eisen: Rijbewijs B, woonachtig in de directe omgeving Den Helder, certificaat Reachtruck

Omschrijving:
In een jong, dynamisch team van enthousiaste collega's zorg je voor het soepel verlopen van de produktielijn. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit sorteren, verpakken en stickeren van goederen. Het opbouwen en vullen van reclamedisplays. Het gaat om een baan op oproepbasis. Tevens ben je verantwoordelijk voor het 's morgens oppikken en 's middags weer af zetten van een aantal collega's. Hiervoor zal je een bus of auto van ons ter beschikking krijgen. Alleen reacties van personen woonachtig in de directe omgeving Den Helder worden serieus bekeken.

Info: tender@intercessieuitzendburo.nl / 0229-579901

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Etikettendrukker

Plaats: Omgeving Amsterdam
Eisen: Ervaring Gallus-pers

Omschrijving:
Voor een geweldige opdrachtgever in de buurt van Amsterdam zijn wij al een tijd op zoek naar een etikettendrukker die ervaring heeft met Gallus-machines. Wanneer u beschikt over kennis van deze machine, u bereid bent in ploegendienst te werken en past in het profiel van de opdrachtgever, dan is de kans aanwezig dat u na een korte uitzendperiode in dienst komt bij een mooie drukkerij. Wij horen graag van u!

Info: t.vandebeek@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Elektromonteur

Plaats: Omgeving Alkmaar
Eisen: MSI, VCA, Rijbewijs B + eigen vervoer

Omschrijving:
Een van onze relaties, een elektrotechnisch bedrijf, is op zoek naar ervaren en beginnende elektromonteurs. Heb je een AMSI, MSI of MEI opleiding afgerond en beschik je over enige ervaring dan kunnen we je wellicht aan een baan helpen bij een dynamisch bedrijf dat klussen heeft in de straal Den Helder, Schiphol, Haarlem. Daarbij kun je denken aan kabelgoten werk (binnen en buiten) maar ook installaties in de utiliteit. Afhankelijk van je vaardigheden kun je ingezet worden op een voor jou passende klus. Heb je interesse en beschik je over eigen vervoer? Reageer dan!

Info: t.vandebeek@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 | 11 |12 |13 |14 |15