Home Wie zijn wij Werkzoekende Werkgever Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Gedreven Beveiliger

Plaats: Heerhugowaard
Eisen: MBO beveiliger 2, in het bezit van een rijbewijs.

Omschrijving:
Als ervaren beveiliger ben je instaat om diverse taken uit te voeren binnen de beveiliging en bewaking. Je takenpakket bestaat o.a. uit: Objectbeveiliging, brand- en sluitrondes, alarmopvolging, terreinbewaking, mobielesurveillance,persoonsbeveiliging, evenementenbeveiliging en receptiewerkzaamheden Profiel: Je bent een betrouwbaar, rustig en daadkrachtige persoonlijkheid. Je beschikt over ruime ervaring in de beveiliging Bent flexibel, klantvriendelijk en servicegericht representatief Weet goed om te gaan met uitdagende situaties en personen. Alert Functie eisen: Diploma Beveiliger 2 Rijbewijs B Praktijk ervaring in de beveiliging. Voldoe jij aan de gevraagde eisen en herken jij jezelf in het hier bovenstaande profiel, stuur dan je CV en motivatie naar denhelder@intercessieuitzendburo.nl tav. Tessa Schrage

Info: Tessa Schrage(0223-683586)

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Medewerker Technische Dienst

Plaats: inde buurt van Amsterdam
Eisen: MTS Electra en RVS lassen

Omschrijving:
Voor een opdrachtgever in de buurt van Amsterdam, zijn wij op zoek naar een Medewerker Technische Dienst. Bij deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, instellen van machines en opheffen van storingen van het machinepark. Je hebt een opleiding richting MTS Electra en RVS Lassen. Je werkt oplossingsgericht en kunt efficiŰnt handelen bij storingen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Mogelijk wisseldiensten draaien. Ben je ge´nteresseerd in deze functie, mail dan je CV en motivatie naar: heerhugowaard@intercessieuitzenburo.nl

Info: 072- 5718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Ervaren Flexodrukker en per direct aan de slag, dat kan!!

Plaats: Amsterdam e.o.
Eisen: Nauwkeurig werken en gevoel hebben voor techniek.

Omschrijving:
Als ervaren flexodrukker houd je je bezig met het instellen van de flexodrukmachine, tijdens de productie waarborgen van de kwaliteit, uitvoeren van extra inline bewerkingen en onderhouden van apparatuur. Toepassen en combineren van standaardprocedures voor bediening, controle en onderhoud van de apparatuur.

Info: Tessa Schrage

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Gemotiveerde productiemedewerkers grafische industrie

Plaats: Zaanstreek
Eisen: Je bent flexibel en gemotiveerd. Bereid om het beste uit jezelf te halen en leergierig. Technisch inzicht is een pre. Je bent woonachtig in de zaanstreek of omgeving en/of in het bezit van eigen vervoer.

Omschrijving:
Ideale startersfunctie. Ben je klaar met school of weet je wellicht niet welke richting je op wil, dan is dit een uiterst geschikte functie met opleiding en doorgroei mogelijkheden. Je bent werkzaam op de produktieafdeling van een grafisch bedrijf. Je houdt je bezig met inpak werkzaamheden, bedienen van machines voor het bedrukken van diverse materialen. Bij gebleken geschiktheid bied het bedrijf je diverse opleidingsmogelijkheden en kun je doorgroeien binnen het bedrijf.

Info: Tessa Schrage

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Horeca/Evenementen Beveiliger

Plaats: Noord- Holland
Eisen: Je bent in bezit van een diploma ABM 2, ESO beveiliger of SVH Horecaportier. Klantvriendelijkheid, doortastend en communicatief sterk met een daadkrachtige instelling zijn de kwaliteiten die wij zoeken.

Omschrijving:
Voor een sterk groeiend beveiligingsbedrijf zijn wij op zoek naar Horeca of Evenementen Beveiligers. Je bent in bezit van een diploma ABM 2, ESO beveiliger of SVH Horecaportier. Je hebt een goede uitstraling,persoonlijkheid, bent conflictbeheersend en verbaal sterk. Uiteraard sta je stevig in je schoenen en heb je ervaring met het omgaan met calamiteiten. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat je beschikbaar bent in de nachtelijke uren en op feestdagen.

Info: Mevr. J. Kuin 072-5718333 of heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 | 11 |12 |13 |14 |15 |16