Home Wie zijn wij Werkgever Werkzoekende Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Reachtruckchauffeur/chauffeur

Plaats: Wognum
Eisen: Rijbewijs B, woonachtig in de directe omgeving Den Helder, certificaat Reachtruck

Omschrijving:
In een jong, dynamisch team van enthousiaste collega's zorg je voor het soepel verlopen van de produktielijn. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit sorteren, verpakken en stickeren van goederen. Het opbouwen en vullen van reclamedisplays. Het gaat om een baan op oproepbasis. Tevens ben je verantwoordelijk voor het 's morgens oppikken en 's middags weer af zetten van een aantal collega's. Hiervoor zal je een bus of auto van ons ter beschikking krijgen. Alleen reacties van personen woonachtig in de directe omgeving Den Helder worden serieus bekeken.

Info: tender@intercessieuitzendburo.nl / 0229-579901

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Etikettendrukker

Plaats: Omgeving Amsterdam
Eisen: Ervaring Gallus-pers

Omschrijving:
Voor een geweldige opdrachtgever in de buurt van Amsterdam zijn wij al een tijd op zoek naar een etikettendrukker die ervaring heeft met Gallus-machines. Wanneer u beschikt over kennis van deze machine, u bereid bent in ploegendienst te werken en past in het profiel van de opdrachtgever, dan is de kans aanwezig dat u na een korte uitzendperiode in dienst komt bij een mooie drukkerij. Wij horen graag van u!

Info: t.vandebeek@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Elektromonteur

Plaats: Omgeving Alkmaar
Eisen: MSI, VCA, Rijbewijs B + eigen vervoer

Omschrijving:
Een van onze relaties, een elektrotechnisch bedrijf, is op zoek naar ervaren en beginnende elektromonteurs. Heb je een AMSI, MSI of MEI opleiding afgerond en beschik je over enige ervaring dan kunnen we je wellicht aan een baan helpen bij een dynamisch bedrijf dat klussen heeft in de straal Den Helder, Schiphol, Haarlem. Daarbij kun je denken aan kabelgoten werk (binnen en buiten) maar ook installaties in de utiliteit. Afhankelijk van je vaardigheden kun je ingezet worden op een voor jou passende klus. Heb je interesse en beschik je over eigen vervoer? Reageer dan!

Info: t.vandebeek@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Medewerker Catering/Schoonmaak

Plaats: Amsterdam
Eisen: Wonend in Centrum

Omschrijving:
Voor een vaste relatie zoeken wij een net en betrouwbaar persoon die schoonmaak- en cateringwerkzaamheden wil uitvoeren in het stationsgebied van Amsterdam. De werkplek is een kantoorgebouw. In eerste instantie gaat het om drie uren op maandag, overdag. Later kan dat worden uitgebouwd naar vijf dagen per week. Heb jij ervaring in schoonmaak en/of catering en woon je vlakbij? Stuur dan per mail je motivatie.

Info: t.vandebeek@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Aanpakkers gezocht voor Produktie werkzaamheden

Plaats: Hoorn
Eisen: Gemotiveerde, flexiibele collega's.

Omschrijving:
In een jong, dynamisch team van enthousiaste collega's zorg je voor het soepel verlopen van de produktielijn. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit; sorteren, verpakken en stickeren van goederen. Het opbouwen en vullen van reclamedisplays. - Je bent gemotiveerd en flexibel inzetbaar. - Je werkt netjes en accuraat. - een teamplayer. - Hands- on mentaliteit. - Je woont in de omgeving Hoorn - Wognum. Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie, mail dan je CV en korte motivatie naar tender@intercessieuitzendburo.nl

Info: Jolien Kuin ( 0229-579901/ tender@intercessieuitzendburo.nl )

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 |10 | 11 |12 |13 |14 |15