Home Wie zijn wij Werkzoekende Werkgever Uitzendbranche Mobiliteit Contact & Route > Vacatures Nieuws Contactformulier Sitemap

Quicklinks:

www.abu.nl www.normeringarbeid.nl www.szw.nl www.uwv.nl
 

VACATURES

Trailerchauffeur

Plaats: Alkmaar
Eisen: CE, Code 95

Omschrijving:
Wij zijn per direct op zoek naar een trailerchauffeur distributie. Het betreft werk voor in eerste instantie de zomerperiode, waarbij goede chauffeurs uitzicht hebben op een vaste betrekking. Kun je goed sturen, beschik je over de vereiste papieren (rijbewijs CE, CCvB-Code 95) en ben je geinteresseerd om te gaan rijden voor een echt familiebedrijf in Groenten en Fruit? Neem dan snel contact op!

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Gevelreiniger

Plaats: Rotterdam/Amsterdam
Eisen: Ervaring als gevelreiniger

Omschrijving:
Onze opdrachtgever is dagelijks bezig met gevelrenovatie/gevelrestauratie. Daarnaast is zij actief in het verzorgen van steigervoorzieningen, het plaatsen van renovatieankers en het aanbrengen van coatings op gevels. Wij zoeken per direct ervaren gevelreinigers die weten wat het is om te (zand)stralen, af te spuiten, voegwerk uit te hakken of te verwijderen, te slijpen en uittanden en die stenen kan repareren. Kun je daarnaast ook voegen is dat een pre. Wij zoeken zowel in de regio's Rotterdam als Amsterdam. Onze opdrachtgever bied uitdagende projecten, een uitstekende werksfeer en is groeiende!

Info: heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Metselaar

Plaats: Amsterdam
Eisen: MBO Metselen, ervaring als restauratiemetselaar

Omschrijving:
Voor een gevelrenovatiebedrijf zijn wij per ommegaande op zoek naar ervaren restauratiemetselaar. Ben jij renovatiemetselaar, of ervaren metselaar? Neem dan direct contact met ons op!

Info: 0725718333

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Werkplaatstimmerman

Plaats: Heerhugowaard
Eisen: Opleiding allround werkplaatstimmerman, 3 jaar ervaring

Omschrijving:
Voor een vaste opdrachtgever in Heerhugowaard zijn wij per direct op zoek naar diverse werkplaatstimmermannen. Het betreft het voormonteren van, aanbrengen van glaslatten op, afmonteren van en spuiten van houten kozijnen in een fabriekslocatie. Heb je ervaring als werkplaatstimmerman en-of in een prefab houtbewerkingsomgeving= Neem dan snel contact met ons op!

Info: 0725718333, heerhugowaard@intercessieuitzendburo.nl

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE

Bedrijfswagenmonteur

Plaats: Hoorn e.o.
Eisen: MBO niveau 3/4 Motorvoertuigentechniek, Autotechnicus of gelijkwaardig

Omschrijving:
Jij bent een ervaren bedrijfswagenmonteur met APK Zware voertuigen die alle voorkomende werkzaamheden kan verrichten in onderhoud en reparatie aan bedrijfsvoertuigen en getrokken materieel. In deze functie word jij primair verantwoordelijk voor het correct en zorgvuldig verrichten van alle voorkomende (onderhoud)werkzaamheden. Constructiewerkzaamheden verrichten voor wat betreft schadeherstel, onderhoud en nieuwbouw. Reparatie, revisie en onderhoud en overige voorkomende werkzaamheden met betrekking tot bedrijfsvoertuigen en getrokken materieel. Analyseren van geconstateerde problemen en deze snel en adequaat oplossen. APK keuren van de bedrijfsvoertuigen. Je bent bekend met diverse geavanceerde diagnose-apparatuur. Functie- eisen: Je hebt kennis van moderne elektrische systemen Je hebt kennis van hydraulische en pneumatische technieken Je kunt storingen lokaliseren en repareren Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken Je bent gemotiveerd en nauwkeurig In het bezit van het rijbewijs B APK 1 Voldoe jij aan bovenstaande eisen en ben je gemotiveerd, reageer dan middels het sturen van je CV naar denhelder@intercessieuitzendburo.nl tav Tessa Schrage

Info: Tessa Schrage / 0223-683586

>REAGEER OP DEZE FUNCTIE
Pagina 1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 | 10 |11 |12 |13 |14 |15 |16